IPhone 7 BİM'de satışa çıkacak

Teknoloji devi Apple geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu Iphone 7 akıllı telefonları uygun fiyatlarla BİM'de de satışa çıkacak.

 Birçok ürünü uygun fiyatlarla satışa çıkaran BİM; özellikle geçtiğimiz son iki yılda, teknoloji ürünlerinde de bu indirimli fiyatları tüketici ile buluşturdu. Telefon modellerinden, konsol platformlarına kadar piyasadan daha uygun bir fiyat anlayışı ile karşımıza çıkan BİM, bu sefer Apple'ın yeni telefon modeli olan iPhone 7'yi satışa çıkaracak.

PİYASA FİYATINDAN DAHA UCUZ!

14 Ekim‘de Türkiye’de piyasaya sürülen iPhone 7, kısa bir süre sonra BİM'deki yerini de almaya hazırlanıyor. Sadece 32 GB hafızalı iPhone 7 cihazlarını satacak olan firma, tarih olarak ise 18 Kasım tarihini gösterdi.

Apple firmasının resmi sitesine baktığımız zaman, cihazın 3.249 TL olduğunu görürken; BİM'de ise aynı ürünün 250 TL daha uygun bir fiyatla yani 2.999.00 TL etiket fiyatıyla satışa çıkacağını görmekteyiz.

1 yıl Apple garantisi ile birlikte, 1 yıl firma garantisini sunan firmanın stokların sınırlı olduğunun da altını çizdiğini belirtelim. Eğer, aklınızda iPhone 7 cihazını satın almak varsa; 18 Kasım Cuma günü sabahın erken saatlerinde BİM kuyruğunda olmalısınız.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
13.11.2016 13:29
 
  Gülnihal Demir 8 ayda 39 kilo verdi
Gülnihal Demir 8 ayda 39 kilo verdi