İngiltere'nin merakla beklediği düğünün tarihi belli oldu

İngiltere'de tahtın beşinci sıradaki varidi Prens Harry ile oyuncu sevgilisi Meghan Markle'nin düğün tarihi belli oldu. Londra'da yapılacak olan düğün 19 Mayıs 2018'de.

Kraliyet ailesi ve hayranlarının merakla beklediği yılın düğününün tarihi belli oldu. Prens Harry ve ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle 19 Mayıs’ta evleneceklerini açıkladılar.

Prens Harry ve Amerikalı oyuncu nişanlısı Meghan Markle 19 Mayıs 2018'de dünyaevine girecek. Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamaya göre, düğün Londra'nın batısındaki Windsor Şatosu’nda yapılacak, nikah da buradaki St. George Şapeli’nde kıyılacak. Harry bebekliğinde de bu şapelde vaftiz edilmişti. Masrafların kraliyet ailesi tarafından üstlenileceği düğünün bir cumartesiye denk gelmesi ise monarşi uzmanları tarafından sıra dışı bir seçim olarak nitelendiriliyor.

Düğün planlamasının Harry ve nişanlısı Meghan tarafından yapılacağı belirtiliyor. Yapılan resmi açıklamada, çiftin 19 Mayıs'ın planlanmasında, kamuoyunun da kendini kutlamaların bir parçası olarak hissetmesini sağlayacak öğelere önem vereceği vurgulandı. Daha önce yapılan bir açıklamada da "Düğün, diğer tüm düğünler gibi eğlenceli ve mutlu bir an olacak ve damat ile gelinin karakterlerini yansıtacak” ifadesi kullanılmıştı.

Çift evlenme kararını kasım ayı sonunda açıklamış, ancak sadece düğünün bahar aylarında yapılacağını duyurarak, kesin tarihi belirtmemişti. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)