Hayat Sırları dizisi Burak Özer (Ekin Koç) kimdir kaç yaşında nereli instagram

Star TV ekranlarında yayına yeni başlayan Hayat Sırları dizisinde Burak Özer rolünü canlandıran oyuncu Ekin Koç, başarılı performansıyla adeta parlıyor. İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilenler...

Hayat Sırları dizisinin yakışıklı oyuncusu Ekin Koç, dizide ünlü bir gazeteci ile emlak zengini bir annenin biricik oğlunu canlandırıyor.

Yönetmendir. Seher Kuzgun’un üniversitede bir anda terk ettiği büyük aşkıdır. Babası Selim Özer, sanat, edebiyat, yeme-içme ve seyahat odaklı bir yaşam sürerken, annesi Ayşen disiplin, iyi eğitim, kariyer ve maddi değerler odaklıdır. Burak ikisinin de iyi taraflarını alarak hayata kusursuz bir şekilde hazırlanır. Daha lisede iken yurt dışındaki en iyi sinema okullarının dosyalarını oğlunun önüne koymuştur ailesi. Burak taşan enerjisi, sevimli çekiciliği ve engin kent kültürü ile İstanbul’un en popüler figürlerindendir. Her zaman, her yerde ve her koşulda iyi karşılanır ve hakkında tek bir kötü yazı bile çıkmaz. Derin insani konuları ve aşkı anlattığı çok izlenen ve bol ödüllü filmi vardır.

EKİN KOÇ KİMDİR?

21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinde dünyaya gelmiştir. Bankacı Annesi Şefika KOÇ, Turizmci Babası Vehbi KOÇ Antalya Manavgat İlçesi yerlisi olan bir ailedir. Ekin 5 yaşına geldiği zaman kardeşi Yetkin dünyaya merhaba demiştir. Yetkin ismini kardeşine Ekin tarafından verilmiştir.

Babasının işi dolayısı ile İlköğretimini farklı okullarda okuyarak tamamlayan Ekin KOÇ lise eğitimini Antalya’da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesinde görmüştür. Liseden sonra ise sıkı bir çalışma döneminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünü kazanmıştır. Şu anda bu okulda 2. sınıf öğrencisidir.

180 cm boyunda olan Ekin KOÇ sosyal bir kişiliğe sahip olup düzenli olarak Basketbol, Satranç, Tenis, Futbol ve gitar eğitimleri almıştır. 2011 Yılında İstanbul’da Akademi 35 Buçuk Sanat Evinden oyunculuk dersleri aldı. Kariyer hayatı ise 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardından Benim Adım Gültepe adlı dizide Seyfi Karakterini canlandırmış ve bu dizi ile tanınmıştır. Genç kızların adeta sevgilisi haline gelen Ekin Koç son olarak Senden Bana Kalan adlı sinema filminde Özgür karakterini başarıyla canlandırdı.

EKİN KOÇ INSTAGRAM HESABI

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Saçınızın dökülmesine neden olan 10 hata
Saçınızın dökülmesine neden olan 10 hata