Güldür Güldür Mesut Uğur Bilgin kimdir kaç yaşında instagram hesabı ne?

Güldür Güldür Show'a 36. bölümden itibaren dahil olan ve 'Mesut' karakterini canlandıran Uğur Bilgin, oynadığı rollerle programın en sevilen isimlerinden biri oldu. İşte Bilgin hakkındaki detaylar...

 

Güldür Güldür'ün Mesut'u, Urfalı rolündeki başarısının ardından şu sıralar 'enişte' rolüyle alkış topluyor. Burnu nedeniyle skeçlerde sık sık göndermelere maruz kalan başarılı oyuncunun yeteneği izleyenlerin beğenisi kazanıyor.

Uğur Bilgin, sosyal medyayı da etkin kullanan oyunculardan biri.

UĞUR BİLGİN KİMDİR?

Uğur Bilgin, 1980 yılında istanbul’da doğmuştur. Aslen Karadenizli olan Uğur Bilgin’in babası Devlet Denizyolları’ndan emekli, annesi ev hanımıdır. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde okudu. Tiyatro koluna girdi. Okulu bitirdikten sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı bölümünde okudu.

2008 yılında Sinan Çetin’in “Kağıt” adlı sinema filminde Asuman Dabak, Ahmet Mekin, Ayşen Gruda, Öner Erkan, Irmak Ünal ile birlikte oynadı.

2011 yılında Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Büşra Pekin, Gülhan Tekin’in başrollerde olduğu “Aşağı Yukarı Yemişliler” dizisinde Hayri karakterine can cerdi.

Yılmaz Arslantürk’ün Otisabi adlı çizgi romanından uyarlanan ve 2013 yılında “Otisabi” Dizi filmi önce Uğur Bilgin’in başrolde olduğu bir kadro ile çekmeye başladıktan sonra kadro değiştirildi ve Tim Seyfi’nin başrolde olduğu bir kadro ile film çekildi. Filmin kadrosunda¸ Ali Erkazan, Atilla Pekdemir, Özgür Emre Yıldırım gibi oyuncular vardır. Dizi; “Sinema Tv” ekranlarında 13 dakikalık 13 bölüm olarak oynadı.

2016 yılında vizyona giren “Dedemin Fişi” adlı komedi sinema filminde rol aldı.

UĞUR BİLGİN INSTAGRAM HESABI

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar yemeğine ünlü yağmuru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar yemeğine ünlü yağmuru