Google Earth'ten canlı yayın yapabilme imkanı

Google'ın popüler harita uygulaması Google Earth, belirli mekanlardan canlı yayın yapabilme imkanı sunun yeni bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sevilmekte olan harita uygulamalarından Google Earth, mekanlara göre canlı yayın yapabilme konusunda özellik sunmaya başladığını duyurdu. Google Earth uygulaması bu senenin başlarında pek çok büyük yenilik ile birlikte tazelenmiş idi. Bunların aralarında tarayıcı desteği ile birlikte 3 boyutlu olan Bilgi Kartları yer alıyordu.

Şimdi de dijital olan yerküre uygulaması canlı yayın özellikleri ile birlikte çok daha zengin bir hale gelmiş oluyor. Uygulamaya ait olan hikaye anlatımı ve de ilginç olan mekanları gezmek amacıyla kullanımda bulunan Voyager özelliği bundan sonraki süreç içerisinde canlı video yayını yapabilmenizi ve de izlemenizi sağlamış olacak. İlk önce canlı yayınını izleyebilecek olduğunuz mekanlardan bir tanesi Alaska'da yer alan Katmai National Park olarak belirtilmiş.

Burda kahverengi olan ayıların kış uykusundan uyanarak nehir içerisinde somon balığı avlama hallerini net bir şekilde izleyebilirsiniz. Explore ekibi ile ortakla gelişmiş olan canlı yayınlarda 5 tane farklı kamera bulunmakta. Siz ise bu kameralardan istediğiniz herhangi bir tanesine geçip canlı yayınları da istediğiniz açıdan kolayca takip edebilmektesiniz. Google Earth’ün sadece birkaç sene önce çıkartmış olduğu sokak görünümü, pek çok kişinin işlerini inanılmaz bir ölçüde basitleştirmeyi başarmıştı. Özel kameralar ile gezmeye başlayan Google şirketinin çalışanları dünya üzerindeki her yerini karış karış hiç bir şekilde es geçmeden gezmiş ve sonrasında bütün dünyanın sokak görünümlerini çıkartmayı da başarmıştı.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin vücutlarına yaptırdığı en özel dövmeler ve anlamları...
Ünlü isimlerin vücutlarına yaptırdığı en özel dövmeler ve anlamları...