Gelinim Mutfakta son bölümde kim elendi

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta bugün yine dolu dolu geçti. Peki 25 Mayıs'taki yarışmayı kim kazandı? Kim elendi? İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta bugün yine ekranlarda oldu. Dolu dolu geçen yarışmanın sevenleri bu bölümde kimin elendiğini merak ediyor. Peki yarışmayı kim kazandı? Bugün ki bölümün süprizi neydi? İşte detaylar...

Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı yarışma da her hafta Cuma günü haftanın birincisi belli oluyor ve bileziklerin sahibi oluyor. Aynı gün bir yarışmacı da programa veda ediyor.Gelinim Mutfakta yarışmasında 21 Mayıs ve 25 Mayıs aralığında Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri yarıştı. Geçtiğimiz hafta altın bilezikleri alan Başak olmuştur. Gelinim Mutfakta yarışmasında 18 Mayıs günü biri elenseydi elenen Hatice olacaktı. Bu karar onlara da hediye oldu. Hatice’nin eline neden dikiş atıldı? Çiğdem Hanım yarışmaya neden eşinden izinsiz katıldı? Mayıs’ta bilezikleri kimin aldığı açıklanır açıklanmaz haberimizde sizlerle olacak.

Gelinim Mutfakta kim elendi, haftanın birincisi kim oldu soruları araştırılıyor. Gelinim Mutfakta izleyici karşısına hafta içi her gün çıkıyor. 25 Mayıs’ta altın bilezikleri kimin kazandığı öğrenilmek isteniyor. 25 Mayıs'ta Elenen isim Hatice olacaktı. Ama Elif kendi isteği ile yarışmadan ayrılmak istediğini söyledi ve giden isim Elif oldu.Kazanan isim Başak oldu. Gelinim Mutfakta yarışmasında 21 Mayıs ve 25 Mayıs aralığında Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri yarıştı. Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor. Beş altın bileziğin kazanılacağı hafta finali büyük tartışmaları beraberinde getiriyor. Gelinim Mutfakta 25 Mayıs’ta kimin elendiği açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. Geçtiğimiz hafta altın bilezikleri alan Başak olmuştur. Gelinim Mutfakta yarışmasında 18 Mayıs günü biri elenseydi elenen Hatice olacaktı. Bu karar onlara da hediye oldu. Bu hafta Hatice’nin eline neden dikiş atıldı? Çiğdem Hanım yarışmaya neden eşinden izinsiz katıldı? "Eşler gelinlere limitli, annelere limitsiz kredi kartı verirse ne olur?" konusunda kim ne dedi? Çalışma hayatı ile ilgili kayınvalideler neler söyledi; gelinler çalışmalı mı, çalışmamalı mı?

GELİNİM MUTFAKTA 25 MAYIS KİM ELENDİ?

Elenen isim Hatice olacaktı. Ama Elif kendi isteği ile yarışmadan ayrılmak istediğini söyledi ve giden isim Elif oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 25 MAYIS KİM KAZANDI?

Kazanan isim Başak oldu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ- KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 18 Mayıs günü altın bilezikleri alan Başak olmuştur. Gelinim Mutfakta yarışmasında 18 Mayıs günü biri elenseydi elenen Hatice olacaktı. Bu karar onlara da hediye oldu.

BU HAFTA NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta 54. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Köfteli İslim Kebabı" için yarıştılar!

Çiğdem, Hüsniye Hanım’a neden başarı belgesi verdi? Kaynanalardan bayram ziyareti konuşması… Bayramda yapılması gereken aile ziyaretleri hakkında hangi kaynana ne söyledi? Yarışmacılardan Yurdanur neden ağladı? Günün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 53. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Patates Mantısı" için yarıştılar!

Hangi yarışmacı kural ihlali yaptı? Elif, 5 bileziğini neden kaynanasına verdi? Hatice, hediye olan mutfak önlüğünü neden çıkartıp attı? Başak, kaynanalardan neden tepki aldı? Yurdanur’un, hangi davranışı kıskançlık olarak yorumlandı?

Gelinim Mutfakta 52. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Pazılı Soğuk Çorba" için yarıştılar!

Hanife Hanım, gelini Başak’a ne hediye etti? Hatice, Başak ve Yurdanur’un verdiği pankartı neden yırttı? Yurdanur, Elif ve Çiğdem’den neden şüphelendi? "Kayınvalideler gelinine taşınırsa ne olur?" sorusuna gelin ve kayınvalideler ne cevap verdiler?

Gelinim Mutfakta 51. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Kabak Beğendili Tavuk Sote" için yarıştılar!

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta!

Gelinim Mutfakta Kanal D ekranında! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASININ FORMATI NASIL?

Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dizi oyuncularının set paylaşımları...
Dizi oyuncularının set paylaşımları...