Galaxy Note 8 ne zaman piyasaya çıkacak, özellikleri nelerdir?

Samsung'un merakla beklenen Galaxy Note 8 modeli ne zaman kullanıcısıyla buluşacak? Note 8'in tasarımına ilişkin yeni bilgiler sızarken, Note 8'in iPhone 8'den önce piyasaya çıkması bekleniyor.

Samsung'un yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan Galaxy Note 8'in çıkış tarihi için geri sayım... Android kullanıcılarının en merak ettiği modeller arasında yer alan Note 8'in fiyatı söylendiği gibi cep yakacak mı? En çok tercih edilen telefonlar arasında yer alan Samsung Note 8'in tasarımı nasıl olacak? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Akıllı telefon devlerinin rekabeti sürüyor. Geçtiğimiz aylarda Samsung S8'in piyasaya sürülmesinden sonra gözler şimdi Samsung'un tablet sınıfı akıllı telefonlarından Samsung Note 8'e çevrildi. Samsung'un başını fazlasıyla ağrıtan Note serisinin 7. telefonu Note 7'lerin patlamasından sonra Note 8 oldukça merak uyandırdı. İşte Samsung Note 8'e dair ayrıntılar...

İPHONE 8'DEN ÖNCE PİYASAYA ÇIKABİLİR

Samsung Note 7, Ağustos 2016 yılında tanıtılmıştı. Aynı şekilde Samsung Note 8'in de önümüzdeki Ağustos ayında tanıtılacağı ve ardından piyasaya sürüleceği duyulan söylentiler arasında. Güney Kore haber sitesi The Bell'e göre Note 8'in, Iphone 8'den evvel piyasaya sürülecek. SamMobile tarafından hazırlanan rapora göre ise Eylül ayında tanıtılacak. Bazı duyumlara göre ise Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarında 1 Eylül'de IPhone 8'den evvel tanıtılacağı öngörülüyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları
Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları