Galaxy J7 fiyatı ve özellikleri

Samsung'un yakın zamanda piyasaya sürmesi beklenen yeni modeli Galaxy J7'nin kamerası hakkında çeşitli dedikodular çıkmaya başladı bile.

Samsung, çift kamera teknolojisine artık geçmeye hazırlanıyor. İlk olarak Galaxy C10 modelleriyle beraber çift kamera kullanacağı belirtilen akıllı telefon devinin, daha sonra Note 8 modelleriyle beraber çift kamera kullanımı yapacağı açıklanmıştı. Ardı ardına kamera konusunda değişikliklere gideceği konuşmaları yapılan Samsung’un, şimdi ise Galaxy J7 2017 modellerinde benzer bir değişikliğe gideceği konuşuluyor. Bu kez markanın yenilenmiş çift kamera teknolojisine geçiş yapacağı iddiaları var.

YENİ BİR KAMERA TEKNOLOJİSİ

Paylaşılan görsellere ve ilk iddialara bakacak olursak yeni seri akıllı telefonların kameraları dikey konumlandırılacak. Dikey konumlandırılmış olan kameraların üst üste sıralanması da farklı bir kamera teknolojisi kullanılacağının göstergesi. Öyle ki iPhone 8 akıllı telefonları içinde üst üste sıralanmış çift kamera iddiaları gündemde. Üstelik iPhone 8 modellerinde arttırılmış gerçeklik uygulaması ve yakınlık tespit sensörleri gibi teknolojiler olması bekleniyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2017 - 2018 Kanalların yeni sezonda izleyiciler ile buluşturacakları diziler neler?
2017 - 2018 Kanalların yeni sezonda izleyiciler ile buluşturacakları diziler neler?