Galaxy Fold ekran sorunu açıklaması

Katlanabilir telefon olan Samsung Galaxy Fold, ekran dayanıklılığı konusunda kafalarda soru işareti bırakırken, Samsung'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Ülkemizde tanıtılan ve satışa çıkması beklenen katlanabilir telefon Samsung Galaxy Fold, tüm dünyada belirli sayıda kişiye dağıtıldı. Kısa bir süre sonra Galaxy Fold ekran sorunu ile gündeme geldi. Çıkan fotoğraflar, ekranın dayanıklılığı konusunda herkesi şüpheye düşünürken, Güney Koreli teknoloji devi de bunun için hızlıca harekete geçti.

Samsung, test eden kişilerden gelen örnekleri dikkate alarak ana ekran problemini incelemeye aldıklarını açıkladı. Bunun sebebini belirleyeceklerini söyleyen şirket, sonucu ilerleyen günlerde açıklayacak.

Galaxy Fold ekran sorunu ile ilgili bazı tahminler bulunuyor. Bunlardan biri ekran içinde hatalı yerleştirilmiş bir menteşenin baskı yapabiliyor olması. Bir diğer ihtimal ise cihaz ekranı üstündeki koruyucu plastik tabakanın çıkarılmış olması.

Samsung yayınladığı açıklamada, ortaya çıkan bazı fotoğraflarda ekranın üst katmanının ekrana zarar verecek şekilde çıkarıldığını bildirdi. Şirket, koruyucu tabakayı kaldırmanın hasara neden olabileceğinin altını çizerken araştırmaları devam ettiğini söylediler. Güney Koreli teknoloji devinin yeni hamlesi, telefon ile ilgili önemli bilgileri müşterilerine açık bir şekilde anlatmak olacak.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi Nuray Hafiftaş'ın ölümü ünlü isimleri yasa boğdu
Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi Nuray Hafiftaş'ın ölümü ünlü isimleri yasa boğdu