Galatasaray-Fenerbahçe maçı saat kaçta? İşte dev derbiyi yayınlayacak yabancı kanallar

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında lider Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Peki mücadele kaçta başlayacak? Kadrolar belli mi? İşte dev derbiyle ilgili ayrıntılar...

Türkiye nefesini tuttu, dev derbiyi bekliyor. Bu akşam oynanacak olan dev derbiye yurt dışından da ilgi büyük.

Galatasaray ile Fenerbahçe yarın oynanacak maçta karşılaşacak. Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Ligde geride kalan 8 haftada sarı-kırmızılılar, 8 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda topladığı 22 puanla lider konumunda bulunuyor. Sarı-lacivertliler ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle aldığı 14 puan ve averajla 5. sırada yer alıyor.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi mücadelesi, 22 Ekim pazar günü saat 19.30’da Türk Telekom Stadı’nda oynanacak. Büyük mücadele beIN sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

DERBİDE CÜNEYT ÇAKIR DÜDÜK ÇALACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Cüneyt Çakır maçın hakemi olacak. Cüneyt Çakır'ın yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun olacak. Hüseyin Göçek ise derbi mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev alacak.

MUHTEMEL 11'LER 

GALATASARAY: (3-4-3) Muslera - Maicon, Denayer, Serdar - Mariano, Ndiaye, Fernando, Tolga - Feghouli, Belhanda, Gomis

FENERBAHÇE: Kameni - Isla, Skrtel, Neto, Hasan Ali - Josef, Ozan Tufan, Dirar - Giuliano, Janssen, Valbuena

DERBİ MAÇI YAYINLAYACAK YABANCI KANALLAR

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini şifresiz verecek kanallar şöyle:

İtalya'dan Sky Calcio 2, İngiltere'den Sky Sports 1, Portekiz'den Sport TV1, Güney Afrika'dan SupérSport 3, Yunan Nova Sports 3, Romanya'dan Digi Sport 1, Sırbistan'dan Aréna Sport 4, Fransa'dan béIN Sports FR, Rusya'dan NTV Plus Futbol 2, Polonya'dan C+ Family, Arnavutluk'tan HD SupérSport 4 HD, Avusturya'dan SRF Zwéi, İsrail'den TVé La 1 5 SPORT, Almanya'dan HD Sky Sport 5, Güney Amerika'da béIN Sports 1 ve Brezilya'dan Sports TV yayınlayacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...
Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...