FIFA 18 Süper Lig'de ve en iyi oyuncular hangileri?

Meraklılarının sabırsızlıkla beklediği FIFA 18'de Süper Lig'de top koşturan en iyi oyuncular belli oldu.

FIFA 18'in oyuncu kartları belli olmaya başladı. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda ve Süper Lig'de top koşturan yıldızların oyuncu puanlarında nasıl değişiklikler oldu?

Türkiye Milli Futbol Takımı'nda oynayan en yüksek puanlı oyuncu stoper pozisyonundaki Ömer Toprak. Borussia Dortmund'da oynayan futbolcuyu şu an için 82 puanla Barcelona'da forma giyen Arda Turan takip ediyor. Nuri Şahin ise pozisyonu orta sahadan defansif orta sahaya dönüştüğü için 79 puana düşmüş, ancak merkez orta saha oynadığında 81 puana sahip. Defansif orta sahalar arasında Mehmet Topal'ın ise 80 puanı bulunuyor. Hakan Çalhanoğlu da 79 puanla öne çıkan Türk oyuncular arasında yer alıyor. Cengiz Ünder ve Enes Ünal gibi oyuncuların puanları ise henüz açıklanmadı.

Selçuk İnan ise kariyerinde ilk defa bu kadar büyük bir düşüş yaşadı ve 76'ya geriledi. FIFA serisine 79 puanla başlayan Selçuk, uzun süre 80 puanla oynamıştı.

Antalyaspor'dan Eto'o 81 puana sahipken Nasri ise şu an için 82 puanda. Süper Lig'de muhtemelen en güçlü kadro yine son sezonun şampiyonu Beşiktaş'ta olacak gibi gözüküyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kikirik'in büyük değişimi
Kikirik'in büyük değişimi