Fidel Castro, Rainbow Six Siege'te!

Rainbow Six Siege her geçen gün güncellenmeye devam ediyor. Oyuna eklenecek olan iki operatörden biri Fidel Castro'yu oldukça çağrıştırıyor.

Geçtiğimiz günlerde zombi modu ile kendine yeni bir soluk getiren Rainbow Six Siege'den yeni operatör haberi geldi. Yeni sezona iki operatör getiren geliştiriciler, yanlışlıkla karakterleri sızdırdılar.

Karakterler resmi olarak açıklanmadığı için, karakterlerin atak tarafına mı, yoksa defans tarafına mı geleceği şimdilik belli değil. Alibi ve Maestro adını alan karakterlerin görsellerine baktığımızda, Alibi'ın hologramlar kullanarak düşmanlarını kandırdığını düşünebiliriz. İkinci karakter olan Meastro ise oyuncuların en çok hoşuna giden karakter olmuş durumda. Maestro'nun özelliğinin kırılması imkansız bir kameraya sahip olması olarak belirtiliyor.

Ubisoft yetkilileri henüz karakterleri oyunun sitesinde tanıtmadığından dolayı, bu özelliklerin herhangi bir kesinliği yok. Fakat yeni karakterlerin oyuna renk katacağı oldukça belli oluyor. Operation Chimera ile birlikte oyuna Lion ve Finka karakterlerini ekleyen geliştiriciler, bakalım oyunun dengesini yeni karakterlerden sonra da koruyabilecekler mi?

FİDEL CASTRO

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dolunay'ın Bulut'u Alihan Türkdemir hakkında merak edilenler
Dolunay'ın Bulut'u Alihan Türkdemir hakkında merak edilenler