Fi dizisi Özge (Berrak Tüzünataç) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Fi dizisi Özge, Berrak Tüzünataç kimdir?Puhu TV'de yayınlanan FiÇiPi'den esinlenerek senaryoya aktarılarn dizide Özge karakterine hayat veren Berrak Tüzünataç, güzelliği ve oyunculuğuyla büyülüyor.

 Fi dizisinde en çok beğenilen karakterlerden bir tanesi olan Özge'yi canlandıran Berrak Tüzünataç, deneyimi ve oyunculuk tecrübesiyle izleyenlerin aklını başından alıyor. Dizideki sert, seksi ancak kendine göre kırılgan yanları olan Özge'yi her geçen yeni bölümde arşa çıkaran Berrak, kalitesini gösteriyor. 

Fi Dizisi Özge (Berrak Tüzünataç) Kimdir?

Berrak Tüzünataç, 1984 yılında Yalova'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlamıştır. Berrak Tüzünataç'ın ekranlarla tanışması Number1 Tv'de haber sunmasıyla başlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini ise 2005 yılında rol aldığı Organize İşler dizisi ile yaşayan Berrak Tüzünataç; Nick Off Duty, Çanakkale Yolun Sonu, Bir Avuç Deniz, Kıskanmak ve Affedilmeyen adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Beyza'nın Kadınları, Filinta, Muhteşem Yüzyıl, Son, Ezel, Bu Kalp Seni Unutur mu? ve Elveda Rumeli dizilerinde rol alan Berrak Tüzünataç; PuHu Tv'de yayınlanan; başrolü Ozan Güven, Mehmet Günsur ve Berrak Tüzünataç ile paylaştığı Fi dizisinin kadrosunda yer almakta ve Özge karakterini canlandırmaktadır.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sıla sosyal medyada alay konusu oldu
Sıla sosyal medyada alay konusu oldu