FETÖ'cü Hakan Şükür'ün türbanlı eşi, ABD'de başını açtı

15 Temmuz darbe girişiminden kısa süre önce tüm mal varlığını satarak ABD'ye yerleşen Hakan Şükür ve eşi, şimdi bambaşka bir hayat sürüyor. Türkiye'de türban takan Beyda Şükür, ABD'de başını açtı.

FETÖ üyeliği gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı bulunan Hakan Şükür, 15 Temmuz'dan kısa süre önce ABD'ye firar etmişti.

Hakan Şükür, ABD'nin San Francisco kentinde eşiyle birlikte görüntülendi. Şükür'ün tesettürlü olan eşinin başını açmış olması dikkatlerden kaçmadı.

Fetullahçı Terör Örgütü ( FETÖ) firarisi Hakan Şükür'ün ABD'nin San Francisco kentindeki lüks yaşamı görüntülendi. Şükür'ün 2012 yılında tesettüre giren eşinin, başörtüsüz olması dikkat çekti.

ABD'DE KRALLAR GİBİ YAŞIYOR

ABD'ye 19 Kasım 2015'de kaçan Şükür'ün, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan birçok üst düzey FETÖ üyesi gibi lüks yaşamı dikkat çekiyor. Türkiye'den ABD'ye kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşam kuran Şükür'ün halen ailesiyle ikamet ettiği evinin bedelinin, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu görülüyor. Eylül 2015'ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak gözüküyor.

Öte yandan 2012 yılında tesettüre giren Şükür'ün eşi Beyda Şükür'ün başı açık görüntüsü dikkat çekti. Beyda Şükür, 2012 yılında eşiyle birlikte gittiği Hac'da tesettüre girme kararı almış ve uzun yıllar başörtüsü kullanmıştı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
Cet
19.11.2017 11:52
Kaltak
 
  Çocuklarını Teknolojiye Bulaştırmayan 5 Teknoloji Patronu
Çocuklarını Teknolojiye Bulaştırmayan 5 Teknoloji Patronu