Far Cry 5'i bitirmek ne kadar sürüyor? Ne zaman çıkıyor? Kaç saat sürüyor? Çıkış tarihi!

Çıkışına az bir süre kala Far Cry 5 için yeni detaylar ortaya çıktı.

Ubisoft'un 27 Mart tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için rafları süsleyecek oyunu Far Cry 5 adına yeni detaylar ortaya çıktı. Çıkan detaya göre oyunun ortalama kaç saat süreceği belirtildi.

Ubisoft Montreal'da üst düzey yapımcı olarak görev alan Dan Hay, Far Cry 5'in normal bir şekilde oynandığında 25 saat sürdüğünü belirtti. Ancak 25 saatin sadece ana senaryoyu mu kapsadığı, yoksa yan görevlerin ana senaryo ile birlikte 25 saat mi sürdüğü belli değil. Ubisoft'un geliştirdiği eski Far Cry oyunlarının ana senaryosu da 20 saat civarı sürebiliyordu. Muhtemelen Far Cry 5'in de sadece ana senaryosu 25 saat civarında bitirilebilecek.

Ancak oyunu keşif odaklı oynarsanız ve her taşın altına bakmaya kalkarsanız, bu sürenin oldukça uzayacağını tahmin edebiliriz. Diğer bir yandan oyunun yan görevlerinin de yaklaşık 10 saat süreceği düşünülüyor. Yeni oyunda oyuncuyu Kuzey Amerika topraklarına götürecek olan Ubisoft, din üzerinden insanların beynini yıkayan bir kötü karakteri ana senaryonun merkezine koyuyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Beren Saat'in şaşırtan değişimi!
Beren Saat'in şaşırtan değişimi!