Facebook ınstagram video nasıl indirilir - Facebook video indirme programları

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya paylaşım sitesi olan Facebook üzerinden müzik ve videoların bilgisayar ve telefona nasıl indirileceği merak ediliyor. Facebook'tan video nasıl indirilir ?

 Tartışmasız dünyanın en büyük sosyal mecrası olan Facebook üzerinden sevilen videoların nasıl indirileceği konusundaki detaylar haberimizde....

Facebook günümüzün yoğun kullanılan video paylaşım ağlarından biri olmayı başardı. Bu yazımızda ise Facebook video indirme işleminin nasıl kolay bir şekilde yapılacağını anlatacağız.

Şüphesiz ki sosyal medya artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Her anımızı paylaştığımız bu platformların başında ise Facebook geliyor. Dünya genelinde 1.44 milyar kullanıcısı olan Facebook bu alanda liderliğini henüz kaptırmış değil.

Facebook üzerinden bir günde yüzbinlerce resim ve video paylaşıldığı bir gerçek. Beğendiğimiz bu videoları ise bazen bilgisayarımıza kaydetmek istiyoruz. Peki Facebook video indirme işlemi nasıl gerçeleştiriliyor?

İnternette arattığınızda karşına yüzlerce eklenti ve program çıkabilir. Fakat bunların çoğu işe yaramaz. Hatta bazı eklenti ve programlar üzerinden bilgisayarlarımıza zararlı yazılım, virüs, trojan vb. bulaşabilir. Aslında bunun en güvenli yolu Facebook Mobil görünüm üzerinden video indirme işlemidir.

Facebook Video İndirme Hangi Aşamalardan Oluşur?

1 – Öncelikle Facebook’a yüklenmiş olan bir video buluyoruz. Fakat videonun Facebook serverına yüklenmiş olması şarttır. Çünkü bazı videolar Youtube, Dailymotion gibi farklı platformlar tarafından paylaşılmış olabilir ve bu yöntem işe yaramaz.

2 – Videonun üstüne sağ tıklayıp Show Video URL seçeneğine tıklıytoruz. Ardından çıkan pop-up’ta ki linki kopyalıyoruz.

3 – Kopyaladığımız linki adres satırına yapıştıyoruz. Sonra URL’nin başında bulunnan www’i uzantısını m ile değiştiriyoruz. (Örneğil https://www.facebook.com…. yerine https://m.facebook.com… gibi)

4 – Mobil görünümde açılan sayfada videoyu oynatıp sağ tık – video olarak kaydet dediğimiz Facebook video indirme işlemini kolaylıkla gerçekleştirmiş oluyoruz.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
Recep Yalçınkaya
04.11.2018 23:15
Facebook,Kanalını,İndirin
 
  Kar çilesi başladı! 20 cm oldu
Kar çilesi başladı! 20 cm oldu