Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. bölüm fragmanı yayında mı, EDHO son bölüm ATV

Salı gecelerinin klasiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kızının intikamı için işe koyulan Çakırbeyli damgasını vurdu. Peki EDHO'nun 76. bölüm fragmanı yayında mı? EDHO son bölümde neler yaşandı?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi EDHO yani Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Çakırbey'in intikamı damga vurdu. Dizinin hayranları 75. bölümün ardından yeni bölümün fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 76. bölüm fragmanı yayında mı?

EDHO kısaltmasının da kullanıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanıyla Meryem-Ceylan konuşmasının diziye damga vuracağını gösterdi. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde kızının intikamını almak üzere harekete geçen Çakırbeyli, özel bir silah üretmesi için Servet’le anlaşmıştı. Terzinin arabasına bomba yerleştirilerek patlatılmasından sonra süreci hızlandırma kararı alan Hızır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 10 Ekim'deki bölümünde Ünal ve diğerlerini toplayarak planı anlatacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde araç içerisine yerleştirilen bomba saldırganlar tarafından patlatılmış ve terzi hayatını kaybetmişti. Her şeyden elini çekip ovaya yerleşen Hızır, kızının keskin nişancılar tarafından gözleri önünde öldürülmesiyle birlikte meydanlara yeniden inmeye karar vermişti. İşte, EDHO’nun bu hafta ekrana gelecek olan bölümünde yaşanacaklar ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 10 Ekim’deki bölümünün tanıtım videosu…

EDHO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Çakırbeyli hanesine çöken matem havası bir türlü sona ermez. Mübeccel'in kaybı henüz toparlanamamış olan aileyi bir kere daha sarsar. Kadınlara, çocuklara değen düşmanlar artık uzakta aranmamaktadır. Fidanlıktaki davete katılmadığı için dikkatleri üzerine çeken Teoman köşeye sıkışır. Ekrem ise tüm olanların asıl sorumlusu olarak görülür fakat kardeşini ortaya atacak kadar planlarına sadıktır. Bir süredir düşmanlarından sevdiklerini koruyamıyor olmanın acısını duyan Hızır, kalemini kıracağı ismi bulur. Sırada çok iyi tasarlanmış bir planı uygulamak vardır. Bunun için kendini öne atan kişi Hızır Ali olur. Hayatta kendinden başka sevdiği biri kalmayan Ünal da masasının başına gelebilecek olası tehlikelerin önlenmesi adına bu plana ayak uyduracaktır.

 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Instagram ile hayatımıza giren en sıra dışı fenomen isimler
Instagram ile hayatımıza giren en sıra dışı fenomen isimler