En çok mesaj erkekler listesinde Türkler dördüncü

Online arkadaşlık uygulaması Happn, 19 Kasım Uluslaraarası Erkekler Günü dolayısıyla bazı veriler paylaştı. Buna göre, Türk erkekleri en çok mesaj gönderenler listesinde 4'üncü oldu.

Türk erkekleri dünyanın en çapkın erkekleri arasında ilk 5'e girdi

Buna göre, Türk erkekleri en konuşkan çapkınlar listesinde dördüncü sırada yer aldı. İlk sırada Brezilya var…

Yollarınızın kesiştiği insanlarla buluşmanızı sağlayan tanışma uygulaması Happn, 19 Kasım Uluslararası Erkekler Günü vesilesiyle bazı veriler yayınladı. İşte, dünyanın farklı ülkelerindeki erkeklerin online tanışmada ne kadar "Merhaba" alıp gönderdiklerini ve ne kadar mesajlaştıklarını karşılaştıran araştırmanın sonuçları...

Günde attıkları ortalama "Merhaba" sayısına bakılarak değerlendirildiğinde, en konuşkanlar listesinde Türk erkekleri dördüncü sırada. Listenin ilk sırasında Brezilya erkekleri yer alıyor. Onları sırasıyla Arjantin ve İspanyollar takip ediyor. En konuşkan beş ülke listesinin sonunda ise Fransız erkekleri yer alıyor.

İlişkilerde Türk erkekleri inisiyatif almaktan çekinmiyor; en çok "Merhaba" gönderenler listesinin beşinci sırasında yer alıyorlar. Bu alanda sırasıyla Kanada, Hindistan, Avustralya ve Arjantinli erkekler Türklerden daha cesaretli. Türk erkeklerini ise sırasıyla İngilizler, Fransızlar, Brezilyalılar takip ediyor. Listenin sonunda ise İspanya ve Norveç bulunuyor.

En çekici erkekler sıralamasında ise Brezilya ilk sırada yer alırken, Türkler ilk 10 ülkenin sıralandığı listede yer almıyor. Liste, Arjantin, İngiltere, İsveç, Avustralya, Danimarka, Kanada, İspanya ile devam ediyor. Listenin sonunda Norveç ve Fransa yer buluyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlülerden 15 Temmuz Paylaşımları
Ünlülerden 15 Temmuz Paylaşımları