Elif Aksu kimdir kaç yaşında nerelidir (Neymar'ı peşinden koşturan Türk kızı)

Türk asıllı model Elif Aksu, Brezilyalı yıldız Neymar'ı peşinden koşturduğu reklam filmiyle gündeme gelmişti. Elif Aksu'nun kim olduğu merak ediliyor. Kaç yaşında nerelidir? Merak edilen detaylar...

Elif Aksu, modellikteki başarısı kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. İlk kez "sevgilisinin Ferrari'sini parçaladı" haberiyle gündeme gelen genç model, son olarka Brezilyalı yıldız Neymar ile kamera karşısına geçmişti. Neymar'ı peşinden koşturan Türk kızı olarak anılan Elif Aksu kimdir? Elif Aksu kaç yaşında nerelidir? Hakkında merak edilenler...

Elif Aksu kimdir?

1992 doğumlu Elif Aksu Türk asıllı Avusturyalı mankendir. 2017 yılında İbiza’da Suudi asıllı İngiliz erkek arkadaşı ile trafik kazası yapmış ve medyada gündeme gelmiştir. Kaza öncesi alkol aldığı ve kokain kullandığı belirtilen manken Elif Aksu polisten kaçmaya çalışmış ancak yakalanmıştır.

Tutuklanan ve ardından kefalet ile serbest bırakılan Elif Aksu model olarak moda dünyasının hatırı sayılır isimleri arasındadır.

Günümüze kadar Türkiye’de pek tanınmasa da sosyal medya üzerinden ve diğer haber sitelerinden sıkça ismini duyacağımız bir gerçektir.

Elif Aksu Viyana’daki Next Company ve Londra’daki Storm Models ve Tokyo’daki Cinq Deux ajansları ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı'ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızı olan Elif Aksu hayatını yurt dışında sürdürse de Türkiye'yi unutmuyor. Elif Aksu bayramda kuzenleriyle buluşmak için Sakarya'ya geliyor, fırsat buldukça da Galatasaray maçları için soluğu Seyrantepe'de alıyor. Bayramları kutluyor, Türkiye'de yaşanan pek çok olaya da sessiz kalmıyor.

Elif Aksu boyu: 1.72

Elif Aksu kilosu: 58 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Resim olduğuna inanmakta güçlük çekeceğiniz sanat eserleri...
Resim olduğuna inanmakta güçlük çekeceğiniz sanat eserleri...