Elder Scrolls Online yeni genişleme paketi yolda! Ne zaman çıkıyor?

Sallantılı bir dönem geçiren Elder Scrolls Online, genişlemeye devam ediyor.

Bethesda, Elder Scrolls Online'ın yeni genişleme paketini duyurdu: Yeni istikametimiz Altmer ırkının (High Elves) yurdu olan Summerset Isle'a olacak.

The Elder Scrolls Online: Summerset 5 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PC'de erken erişim 21 Mayıs'ta başlayacak.

ESO’nun yeni bölümü The Elder Scrolls Online: Summerset’te Yüksek Elfler’in ülkesine yolculuğa çık. Yepyeni bir bölgede destansı bir hikayeyi keşfet, yeni bir dizi yeteneğin kilidini aç ve dünyayı yok oluştan kurtarma mücadelesinde gizli Psijic Order’a katıl.

• SUMMERSET’E YOLCULUĞA ÇIK – Nefes kesici yeni bir bölgeyi, Yüksek Elfler’in ülkesini keşfet. Muhteşem ormanların, tropikal lagünlerin, antik mercan mağaralarının ve yeşilin her çeşidinin bulunduğu görkemli bir ülke burası.
• MACERANA DEVAM ET – Eski dostlarınla buluş, yeni ittifaklar kur ve dünyayı tehdit eden karanlık bir komployu boşa çıkarmak için savaş.
• PSIJIC ORDER’A KATIL – Artaeum adasına git, bu gizemli büyücü loncasından yardım iste ve bir dizi yeni ve güçlü yeteneğin kilidini aç.
• GELİŞTİRİLMİŞ ÜRETİM SİSTEMİ – Mücevher Üretim sistemi ile muazzam donanım ve malzemeler üretip gücünü arttır. Bu görevde başarılı olmak için en küçük bir avantaj bile çok önemli.

Ayrıca 27 Mart tarihine kadar The Elder Scrolls Online'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Mutlu kadın olmanın 10 yolu
Mutlu kadın olmanın 10 yolu