Deadpool 2'den dehşet bir fragman geldi! Ne zaman çıkıyor? Vizyon tarihi?

Marvel filmlerien doyacağımız 2018 için, Deadpool 2'den yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanla Deadpool 2'nin gümbür gümbür geldiğini söyleyebiliriz.

Ryan Reynolds'un başrolde oynadığı Deadpool 2, 18 Mayıs'ta beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde fim için yepyeni görüntüelrden oluşan uzun bir fragman yayınlandı. 

Deadpool'un ilk filmden sonra nasıl bir yaşam sürdüğüne şahit oluyorduk. Bir yandan süper kahramanlık yaparken öte yandan aşk hayatını dengelemeye çalışıyor gibi görünüyor. O henüz aradığı dengeye ulaşamadan Cable ortaya çıkıyor. Onun Hope Summers'ın peşinde olduğunu tahmin ediyoruz. Fakat Hope hiç de çizgi romanlardaki gibi görünmüyor! Deadpool'un bu hikayeye de biraz eğlence biraz mizah kattığını tahmin ediyoruz. Öte yandan Deadpool, X-Force ekibinin bir araya gelmesine vesile oluyor. Hatta grubun isim babalığını üstleniyor. Böylece 20th Century Fox'un bir sonraki filmine de zemin hazırladığını net bir şekilde görebiliyoruz. Üstelik fragmanda Ryan Reynolds'ın eşi Black Lively'nin en bilindik işlerinden The Sisterhood of the Traveling Pants'e gönderme yapması dikkatlerden kaçmıyor.

Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, Julian Dennison, Morena Baccarin, Stefan Kapicic gibi isimlerin rol aldığı Deadpool 2'nin 18 Mayıs'ta vizyona gireceğini tekrardan hatırlatalım.

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türk televizyon tarihine geçen en komik spiker gafları!
Türk televizyon tarihine geçen en komik spiker gafları!