Dağılmanın eşiğine gelen DEAŞ, Messi'yi tehdit etti

Suriye ve Irak'ta verdiği ağır kayıplarla yok olmanın eşiğine gelen terör örgütü DEAŞ, 2018 Dünya Kupası organizasyonunu ve Arjantinli yıldız Lionel Messi'yi tehdit etti.

Önümüzdeki yıl Rusya'da düzenlenmesi beklenen Dünya Kupası'na terör örgütü DEAŞ'tan tehdit geldi. Sosyal medyadan DEAŞ yandaşlarına ait hesaplarda sık sık Dünya Kupası'na yönelik tehdit posterleri yayınlanmaya başladı.

MESSİ'Yİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

Arjantinli yıldızı demir parmaklıklar arkasında gösteren posterde 'Sözlüğünde başarısızlık olmayan bir devletle savaşıyorsunuz' yazıyor.

Bir başka posterde ise yanındaki patlayıcılarla Rusya'daki bir futbol stadyumunun yanında bekleyen DEAŞ teröristi görülüyor. Posterde de 'Mücahid'in ateşi sizi yakacak... Bekleyin' yazıyor.
Rusya'da 2018 Haziran ve Temmuz aylarında 11 şehirde yapılacak Dünya Kupası'na yönelik tehditler bununla da sınırlı değil.

Bir başka posterde 'Rusya'ya geliyoruz' yazıyor. Bir posterde ise Dünya Kupası logosu ve bir bomba resmedildi.

DEAŞ'ın Rusya'yı hedef almasının ana nedeni olarak Rusya'nın Suriye'de Esad yönetimine destek çıkması ve DEAŞ'lı teröristlere yönelik hava saldırıları düzenlemesi.
Tehditler sadece Rusya'ya yönelik değil. ABD'ye yönelik tehdit posterleri de sosyal medyada hızla yayılıyor.

Rusya'dan yaklaşık 2 bin 500 kişi DEAŞ'a katılmıştı. Bu kişilerin uykuda olduğu ve Dünya Kupası'nda terör saçabileceğinden endişe ediliyor. Tehditlerde ABD'ye yönelik posterler de bulunuyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünyanın en zengin kadınları listesinde büyük değişiklik!
Dünyanın en zengin kadınları listesinde büyük değişiklik!