Çukur Karaca (Ece Yaşar) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı ne?

Çukur Karaca Ece Yaşar kimdir? Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde Karaca rolüne hayat veren Ece Yaşar, güzelliği ve oyunculuğu ile izleyenlerin dikkatini üzerine çekti. Ece Yaşar kimdir?

 Çukur dizisinde Karaca rolüyle izleyenlerin dikkatlerini üzerine çeken Ece Yaşar, daha önce Kara Sevda dizisinde de rol almıştı. Ece Yaşar kimdir?

Dizinin konusu ve mekan seçimi oldukça ilginç. Seyirciyi de etkileyen yanı bu oldu. Dizi de çok ilginç karakterler de en az dizinin konusu kadar dikkat çekici. Özellikle Karaca karakteri hem güzelliği hem de performansı ile ilgi odağı oldu. Peki kimdir bu Karaca? Gerçek adı ne? Yaşı, sevgilisi, oynadığı diziler.

ECE YAŞAR KİMDİR?

Ankarada 1994 yılında doğmuş olan Ece Yaşar Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Son olarak rol aldığı Kara Sevda dizisi ile önemli oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Kara Sevda da bebek bakıcısı rolünde oynayan Ece Yaşar oldukça sosyal bir oyuncu olup çevresi çok geniştir.

Ece Yaşar Çukur dizisinde Karaca karakteri rolünü almıştır. Dizimizde Karaca adındaki kızı canlandıran Ece Yaşar performansını nasıl buldunuz beğendiniz mi?

Çukur Dizisi Karaca rolü Ece Yaşar İnstagram adresi: https://www.instagram.com/ece.yasar/?hl=tr Çukur Dizisi Karacahakkında sizde aşağı yorum ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. Çukur Dizisi Karaca Kimdir sizde yorum ve görüşlerinizi aşağı yazabilirsiniz..

 ÇUKUR KARACA ÖPÜŞME SAHNESİ

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (7 adet)
Hüseyin Cengiz
16.04.2021 01:58
Yazık oldu yaa böyle olmamalıydı ,sevdiğim karakterler dizilerden ölüm sebebiyle ayrıldığında üzülüyorum güzel bi karakterdi .Keşke Celasun ile gitseydi de yaşasalardı diye demeden edemiyorum..
Merve Cicek
19.03.2021 14:27
Sana güveniyoruz ve seni destekliyoruz!
özkan .varol...
30.12.2020 23:10
Sana güveniyorum cok iyi bir oyuncusun seni hep izliyorum seni çok begeniyorum umarım iyi oyunculuk yaparsın bol şanslar.......
özkan
30.12.2020 23:06
Sen cok iyi birisisin seni izliyorum ismim özkann 15 yaşındayım seni çok begeniyorum sana inanıyorum
Davud
20.03.2019 08:20
Selamlar her kese çok güzel bir oyuncu hayatında başarılar diliyorum.
erdal erman amasya
15.11.2018 11:25
merhaba seni çok beğeniyorum
Wepamuhammed
19.12.2017 00:32
Salam
 
  Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....
Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....