Çukur Avukat Nazım (Ahmet Tansu Taşanlar) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölümünde kadroya dahil olan Ahmet Tansu Taşanlar, Avukat Nazım karakterine hayat verecek. Ahmet Tansu Taşanlar kimdir, kaç yaşında?

 Çukur izle yenler yeni bölümde farklı bir karakterle daha tanışacak. Çukur dizisinde Avukat Nazım karakteri olayların seyrini değiştiren isim mi olacak merak konusu.

Ay Yapım’ın yaptığı, Gökhan Horzum’un senaryosunu kaleme aldığı, Sinan Öztürk’ün yönettiği, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Nebil Sayın, ve Öner Erkan’ın kadrosunda yer aldığı dizinin kadrosuna Ahmet Tansu Taşanlar katıldı.

Son dönemin yıldız oyuncuları ile usta isimlerini bir araya getiren ‘Çukur’un kadrosu genişliyor. Burak Sergen’in Baykal karakteriyle dâhil olduğu dizinin yeni bölümünde sevilen oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar, izleyici karşısına çıkacak.

Avukat Nazım rolünde ekran başındakilerle buluşacak Taşanlar, Vartolu ile Selim arasındaki anlaşmanın seyrini değiştirecek.

Kendi içinde sürprizli bir karakter olan Nazım, hamleleriyle sadece Selim’i değil, izleyicileri de şaşırtacak ve Koçovalı Ailesi arasındaki mücadelenin de belirleyici taraflarından biri olacak.

‘Çukur’un nefesleri kesecek, heyecan dolu yeni bölümü 20 Kasım Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

AHMET TANSU TAŞANLAR KİMDİR?

31 Mayıs, 1984 yılında Ankara’da doğdu. Babasının memur olması dolayısıyla liseyi bitirene kadar farklı şehirlerde ve farklı okullarda okudu. Bu tayinler sırasında 1996 yılında Bursa’da Osmangazi Kültür Merkezi’nde tiyatro ile tanıştı.

Burada kursiyer olarak yaklaşık 4 sene eğitim aldı. Derken lise bitti ve 2002 yılında Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. 2006 yılında mezun oldu. Konservatuvar 3. Ve 4. Sınıf öğrencisi iken Konya Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Mezun olduktan sonra önce bir sene Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, bir sene de Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalıştıktan sonra vatan aşkıyla birliği olan Sivas İl Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı’na teslim oldu.

Sivil hayata İstanbul’da başladı. Şimdi ise aile ziyaretleri için Ankara, iş için İstanbul arası mekik dokuyor.

Rol Aldığı Oyunlardan Bazıları:
Sonbaharı Beklerken
Arkadaş Arıyorum
Yunus Dürür Benim Adım
Kayıplar
Karagöz Gölge Oyunu
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Siyah Çoraplılar
Sevgili Doktor
Tepegöz

Rol Aldığı Yapımlar:
Muhteşem Yüzyıl
Yalancı Bahar
İzmir Çetesi
Küçük Kadınlar
Hırçın Kız Kadife
Bir Bulut Olsam

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2.yılında 10 Ekim Ankara gar patlamasının kurbanları anıldı...
2.yılında 10 Ekim Ankara gar patlamasının kurbanları anıldı...