Cicişler'den futbol dünyasını sarsacak iddialar

Cicişler lakaplı Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerden futbol dünyasını sarsacak iddialar. Bir çok futbolcunun peşlerinde olduğunu öne süren Cisişler, "Arda Turan herkese yazıyor." dedi.

Cicişler'den futbol gündemini sarsacak bomba iddialar. Bir çok ünlü futbolcunun kendileriyle tanışmak için 'DM den yürüdüğünü' öne süren Esra-Ceydan kardeşler, "Telefonumuz birinin eline geçse yer yerinden oynar." dedi.


CEYDA: BAJAN BOGDANOVİÇ İLE AŞK YAŞADIK

Fenrabahçeli olan kardeşler, yakalandıkları Fenerli basketçiler için şöyle konuştu: "Fenerbahçeli basketbolcularla evet görüntülendik. Bojan Bogdanovic ve Emir Preldzic ile birlikte eğlendik. Zaten ben (Ceyda) Bojan'la uzun süredir görüşüyordum. Türkçe'yi öğretmek istedim, bilmediği için. Fakat Türkçe'yi öğrenemedi. Tek sorunumuz buydu. Emir'e gelince Esra anlatsın orasını... Ben çok konuşmak istemiyorum ama görüştük, bir şeyler oldu. Uzun bir ilişkim vardı. O da bitti, duvarlarımı yıktım."

"ARDA TURAN HERKESE YAZIYOR"

Cicişler, birçok futbolcunun peşlerinde olduğunu belirterek, "Görüşmek için İnstagram'dan DM (direkt mesaj) atıyorlar. Telefonumuz birinin eline geçse yer yerinden oynar vallahi. Arda Turan... Ya o zaten herkese yazıyor. Ama basketbolcuları beğeniyoruz. İbrahim Kutluay hayranıyız. Hala da bu hayranlığımız sürüyor" şeklinde konuştula 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünyanın en güvenli şehirlerinin listesi belli oldu
Dünyanın en güvenli şehirlerinin listesi belli oldu