Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered onaylandı! Ne zaman çıkıyor? Multiplayer olmayacak! Çıkış tarihi!

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered versiyonu resmi olarak onaylandı.

Geçenlerde Amazon İtalya'nın yanlışlıkla sızdırdığı Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered hakkında çeşitli kaynaklardan gelen bilgiler bu sızıntının gerçek olduğunu ve oyunun gerçekten de 30 Nisan'da PlayStation 4 ve Xbox One için 20€ fiyat etiketiyle yayınlanacağını gösteriyor.

Oyuna dair kaynaklardan elde edilen bir bilgi daha var, o da oyunun tamamen tek kişilik olacağı ve multiplayer özellikleri içermeyeceği. Yani bu yeni Remaster yalnızca oyunun ana hikayesine odaklanacak, bu da fiyatının neden ilk Modern Warfare Remastered'a göre daha uygun olduğunun açıklaması olabilir.

Dahası bu Remake'i geliştiren stüdyonun 2016 yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ı geliştiren Raven Software olmadığı da iddia ediliyor, söylentiye göre remaster versiyonunu Kanadalı Beenox stüdyosu üstlenmiş. Bu söylenti doğruysa iki remaster arasında ton farkı görmeyi de bekleyebiliriz demektir.

Tüm bu bilgilerden anladığımız oyunun gerçekten de Ekim ayında yayınlanacak Black Ops 4'ten çok önce çıkacağı ama multiplayer kısmının olmaması oyunun hayranları arasında hayal kırıklığı yaratacak gibi duruyor. İlk Modern Warfare Remastered'da multiplayer vardı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!
Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!