Bursa'da kontrolden çıkan araç takla attı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Arslan ailesi, dönüş yolunda kaza geçirdi. Kazada, 8 kişi yaralanırken, hurdaya dönen araçta yaralanan annesi için gözyaşı döken 9 yaşındaki çocuk yürek yaktı.

Bursa'da akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazası az kalsın bir ailenin yok olmasına neden oluyordu. Gezmeye giden ailenin dönüşü, tatsız oldu. Bariyerleri aşıp takla atan araçtaki 8 kişi yaralandı. Yaralılardan biri olan 9 yaşındaki çocuğun gözyaşları yürek dağladı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİNCE...

Kaza, saat 18: 00 sıralarında Bursa Orhangazi-İznik Karayolu Üreğil kavşağına yaklaşık 200 metre mesafede meydana geldi. Orhangazi'den gezmek için İznik'e giden bir ailenin içinde olduğu hafif ticari araç akşam saatlerinde İznik'ten Orhangazi'ye dönüş için yola çıktı. Mahmut Arslan idaresindeki 16 RBL 07 plakalı hafif ticari araç Üreğil kavşağı yakınlarında henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıktı. Yolun soluna savrulan hafif ticari araç bariyerleri aşarak zeytinlik kenarında bulunan beton sulama kanalına çarptıktan sonra takla attı

8 KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yan yatan araç içinde bulunan 8 kişinin yardımına çevreden yetişen vatandaşlar koştu. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kazada araç sürücüsü Mahmut Arslan'ın yanı sıra Meryem Arslan ile aynı isme sahip gelini Meryem Arslan (47), Yasin Kobal (2), Merve Kobal (24), İlknur Cüre (25), Ömer Cüre ve Zümranur Cüre yaralandı. Yaralılar Orhangazi ve Gemlik'teki hastanelerde tedavi altına alındı.

ANNESİ İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kazada yaralanan İlknur Cüre'ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Bir diğer ambulansın gelmesini yerde yaralı halde bekleyen İlknur Cüre'nin 9 yaşındaki oğlu Ömer Cüre annesinin elini tutarak uzun süre gözyaşı döktü. Daha sonra olay yerine gelen ambulansa konan anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Hangi şehirde hangi yemek yenir? (Türkiye'nin lezzet haritası)
Hangi şehirde hangi yemek yenir? (Türkiye'nin lezzet haritası)