Bugün TV'de ne var ATV yayın akışı dizi film saatleri

7 Temmuz Cuma günü ATV ekranlarında hangi dizi ve programlar var? ATV yayın akışında bugün hangi dizi ve filmler izleyicisiyle buluşuyor? Haberin devamında...

ATV’nin 7 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve ardından da eğlenceli programlar boyunca gün boyu devam ediyor. Akşam kuşağında ise Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. ATV’nin 7 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV’nin 7 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Kertenkele dizisinin 7. bölümü ile başlıyor. Kertenkele dizisi, sahtekar bir hocanın hayatında meydana gelen olayları ele alıyor. Kertenkele dizisinden hemen sonra ise Aşk ve Mavi dizisi ATV ekranlarında olacak. Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı’nın yer aldığı dizi gençlik yıllarında cezaevinde yatan Aras ve bugüne kadar kimseye aşık olmamış olan Mavi’nin hayatını konu alıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da ATV Gün Ortası ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile birlikte bu haber bülteninden aktarılacak. Ardından saat 13.40’ta Benim Annem Bir Melek dizisi ATV ekranlarında olacak. Başrollerinde Oya Başar ve Ali Sunal’ın yer aldığı dizi bir ailenin hayatından geçen olayları komik bir şekilde anlatıyor.

15.30’da ise ekranlarda en çok izlenen dizilerden olan Kırgın Çiçekler’in tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Bir grup yetimhanede büyüyen genç kızın başlarından geçen olaylar bu dizide ele alınıyor. 19.00’da ATV Ana Haber ile akşam haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde meydana gelen olaylar aktarılacak.

Bugünün akşam kuşağında ise Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. Başrollerinde Harrison Ford ve Ray Winstone yer alan filmde uzak diyarlara gidiyorsunuz. Indiana Jones ve dostu Mac, ajanların eline geçmekten son anda kurtulmuşlardır. Jones’un arkadaşı ise onun kolejden kovulması için üst düzeydekilerin baskı yaptığını söyler. Bu sırada da asi ve isyankar bir genç olan Mutt ile tanışır ve maceraları daha da çıkmaz bir hal alır.

Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı filminden hemen sonra Terminatör: Kurtuluş isimli sinema filmi ekranlara gelecek. Gece kuşağında ise S.H.I.E.L.D Ajanları isimli dizinin 6. bölümü yayınlanacak.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Instagram en popüler kentleri açıkladı (Listede Türkiye'den de bir şehir var)
Instagram en popüler kentleri açıkladı (Listede Türkiye'den de bir şehir var)