Bu Şehir Arkandan Gelecek 20. yeni bölüm fragmanı - ATV final son bölüm dizi fragmanı

ATV ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Bu Şehir Arkandan Gelecek, bu hafta 19. bölümüyle ekranlara geldi. Haftaya final yapacak dizinin 20. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi izleyicilere veda etmeye hazrılanıyor.

Finalden bir önceki bölüm olan 19. bölümde; Gülce polise verdiği ifadede Şahin'i suçlar ve tutuklanmasına sebep olur. Tahliyesi yanan Şahin'in geri kalan ömrünü hapiste geçirme tehlikesi vardır. Tüm bu olanlar yüzünden Ali kendini suçlar. Babası hapisteyken şampiyon olup altın kemeri almanın hiçbir anlamı kalmamıştır. Derin ve Rauf, Ali'yi tekrardan motive edebilmek için uğraşırlar. Ancak işleri oldukça zordur. Çaresiz kalan Rauf Anne hapisteki Şahin'den yardım ister.

19. BÖLÜM GELİŞMELERİ

Yiğit, Tekin'den intikam almak için şansını son bir kez daha deneyecektir. Her şeyi göze alıp tehlikeli bir oyuna soyunur. Gemiye Luigi'nin Kaçak mallarını yükleyip polise ihbar eder. Amacı Tekin'in tarihi eser kaçakçılığından hapsi boylamasıdır. Tekin ise Yiğit ve Belgin'den bir adım önde olmak için tedbirini çoktan almıştır. Ancak malları ortadan kaybolan Luigi'nin tepkisi çok sert olacaktır. Sonunda Şahin'in mahkeme günü gelip çatar. Gülce, Ali ve ailesinden intikam almaya kararlıdır. Ancak hiç hesapta olmayan biri işin tüm seyrini değiştirecektir.

Büyük finale sadece 1 bölüm kala "Bu Şehir arkandan Gelecek"te çifte düğün telaşı var! Pek çok zorluğa aşklarıyla göğüs geren Ali ve Derin, sonunda mutlu bir aile olabilmek için nikah masasına oturur. Ancak onlarla birlikte birbirlerine olan sevgilerini ebedileştirecek bir çift daha vardır: Şahin ve Nesrin…

20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Renkleri festivali 'Holi' Nepal'de kutlandı
Renkleri festivali 'Holi' Nepal'de kutlandı