Bim'den ucuz et açıklaması

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nın girişimiyle ucuz et satışı yapacak iki marketten biri olan BİM'den konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada ucuz et satışının resmen başladığı bildirildi.

Ucuz et konusunda çalışmalarını tamamlayan Gıda, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, önceki gün yaptığı açıklamada ucuz et satışı konusunda BİM ve A101 marketleriyle anlaşmıştı. Ucuz et satışı yapacak marketlerden BİM, bugün yaptığı açıklamada, ucuz etin yurt genelinde market raflarında yerini aldığını açıkladı.

Et ve Süt Kurumu ile 01.11.2017 tarihinde yapılan sözleşme gereğince, Kurum'dan tedarik edilen karkas etler tedarikçi firmalarımız tarafından kuşbaşı ve kıyma haline getirilerek beşyüz gramlık MAP ambalajlarda hazırlanmış ve bugün itibariyle yurt genelindeki tüm mağazalarımızda satışına başlanmıştır.

KÂRSIZ SATIŞ

Sözleşmeye konu olan ürünlerin satışından herhangi bir kar elde edilmemekte olup, sözleşme sonuçlarının Şirket operasyonları, faaliyeti ve karlılığında önemli bir değişiklik oluşturması beklenmemektedir." 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!
Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!