Beyaz TV canlı yayınında mide bulandıran itiraf

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunduğu, ilişki terapisti Selin Karacehennem'in yorumlarıyla katkı sağladığı 'Hayatta Her Şey Var' adlı programda, bir izleyicinin yaptığı itiraf stüdyodakileri şoke etti.

Beyaz TV ekranlarında Türk televizyon tarihinin belki de en iğrenç itiraflarından birine tanık olundu.

Hafta içi her gün canlı olarak Nur Viral’in sunumu ile yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında şoke eden anlar yaşandı.

Programa telefon bağlantısı ile katılan bir izleyici mide bulandıran bir itirafta bulundu.

5 yıllık evli ve 2 çocuğu olduğunu söyleyen izleyici, evlendiği günden itibaren eşinin burnundaki pisliği yediğini ve bunu gizlice gördüğünü söyledi.

Stüdyodaki konuklar bu itiraf karşısında zor anlar yaşadı. Sunucular kulaklarını tıkayarak itirafın etkisinden kurtulmaya çalışırken, kusmamak için de ecel terleri döktüler.

Kocasına bakınca midesinin bulandığını ve sırf bu yüzden boşanabileceğini söyleyen kadın izleyici derdini Evlilik ve İlişki Terapisti Selin Karacehennem'e böyle anlattı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (2 adet)
serap
30.01.2018 08:58
Sonra ben bayanin tl buldum msj atim oda ayni seyler tamam diyo bizimki bi hataydi olmamasi gerekiyodu bunlari bana o bayan soyluyo ya bunasi bi hata anlamadim boyle bi hata olurmu vede kadin normalmis gibi bana anlatiyo esin seni seviyo falan ha birde kadinda evli 2cocugu var ya ben gercekten cok kotuyum sakinlestiricilerle ayaktayim 2cocukta benim var cocuklarim icin ayakta durmaya calisiyom lutfen banaa bir akil verin intahari bile dusundum calismiyom ev hanimiyim gidecek bir yeimde yok cekiyorum iste boyle ne yapa bilirim bana bir yol gosterin cevabinizi sabirsizlikla bekliyom tesekkur ederim simdiden
serap
30.01.2018 08:45
Merhaba ben 30 yillik evliyim esim beni aldatti hemde is yerin calistigi bir bayanla ben her seyi gordum tlefonunda kadinla iliskisini faan kadin oyle bi pislikki acik sacik resimlerini cekip atmis hertarafini diyim onlari gordum esimle cok kavga ettim ayrilmaya calistim fakat esim ozur dilemesi iste seytana uydum falan tabiki tum erkeklerin lafi oldugu icin seytana uydum oysaki seytan falan deyil kendileri seytan.olmuslar bizim.gibi bayanlari uyutuyolar
 
   23 Ocak KHK ihraç edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK ihraç edilen memurların listesi