Beyaz Show hakkında flaş iddia anlaşma sağlandı

Kanal D'nin Demirören Grubu'na satılmasının ardından yayından kaldırılan Beyaz Show'un yeni adresi büyük oranda belli oldu. Beyaz Show, önümüzdeki aylarda yeni kanalında yayına devam edecek.

Ekranların en uzun soluklu eğlence programı Beyaz Show, 22 yıllık yayın hayatına final yapmadan son noktayı koymuştu. Beyaz Show'un geleceği hakkında farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Kanal D'de yayından kaldırılan Beyaz Show'un FOX TV ile görüşme halinde olduğu ve önümüzdeki aylarda yayına başlayacağı iddia edildi.

BEYAZIT ÖZTÜRK FOX TV'YE Mİ GEÇTİ?

22 yıldır Beyaz Show programı ile Cuma akşamları seyircisi ile buluşan Beyazıt Öztürk'ün gelecek sezon bambaşka bir formatla ekranda olacağı söylentiler arasındaydı. İddiaların ardı arkası kesilmezken programın yayınlanacağı kanal da belirtildi. İddiaya göre Fox TV yönetimi Beyazıt Öztürk'e bir teklif götürdü ve bu görüşme olumlu sonuçlandı. Bunun yanında diğer bir iddia da Beyaz'ın programında yabancı konukları ağırlayacağı oldu.

"BEYAZ BİRKAÇ AY SONRA EKRANDA"

Mesut Yar geçtiğimiz gün köşesinde Beyazıt Öztürk'ün durumuna yer verdi;

''Ara verdiği dönemlerde ve yaz sezonunda Beyazıt Öztürk yurt dışı turneleri yapardı. Anladığım kadarıyla turneler son hız devam edecek... Şimdilik New York’ta enerji toplayan Beyaz, şovuyla anılan birkaç isimle birlikte yarı müzikal yarı da talk şov niteliğindeki gösterisini dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan Türklerle buluşturacak...

Kanal D, ekran klasiklerinden sayılan “Beyaz Show”u sonlandırma kararı almıştı. Akabinde Beyaz’ın görüşmeleri de başladı. Taraflar reddedecek ama bir ulusal kanalla yapılan görüşme mevcut. Ne yazık ki sonuç alınamamış... Sonrası mı? Sırada yine ulusal ve eğlence ağırlıklı iki kanal var. Onlarla el sıkışılırsa Beyaz çok değil birkaç ay sonra yine ekranda!' 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türkiye’nin en genç liderleri (40 yaşın altındaki 40 genç listesi)
Türkiye’nin en genç liderleri (40 yaşın altındaki 40 genç listesi)