Beşiktaş - Başakşehir maçı izle | bein sports 1 canlı izle | Beşiktaş Başakşehir maçı taraftarium24 netspor matbet

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir Vodafone Park'ta karşılaşıyor. Beşiktaş Başakşehir maçını canlı izlemek isteyenler maçın hangi kanalda olduğunu araştırıyor.

Beşiktaş Başakşehir canlı izle bein sports 1 | Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta dev bir mücadeleyle kapanıyor. Sezona kötü başlayan Beşiktaş ile Medipol Başakşehir, kozlarını bu akşam Vodafone Stadı'nda paylaşıyor.

Beşiktaş ve Başakşehir, Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geliyor. İki takımda sezona beklediği gibi başlayamadı. Bu yüzden iki takım da oldukça istekli. Beşiktaş'ın kritik maç öncesi eksikleri can sıkıyor. Son sezonlarda Başakşehir'e karşı oldukça zorlanan Karakartal, bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Peki Beşiktaş-Başakşehir maçı hangi kanalda, nereden canlı izlenir? Beşiktaş Başakşehir maçını veren yabancı kanallar hangileri? İşte ayrıntılar...

Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezalıları Muhammed Elneny ve Domagoj Vida ile sakatlıkları bulunan Victor Ruiz ve Enzo Roco karşılaşmada forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı takımda uzun süren sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Burak Yılmaz ile sakatlığı geçen Oğuzhan Özyakup'un bu akşam maçın 21 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor. Takımda ayrıca 3 sarı kartı bulunan Adem Ljajic, bu akşam forma giyip bir sarı kart daha görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 6. haftada deplasmandaki Trabzonspor maçında görev yapamayacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Douglas-Gökhan-Necip-Caner, Oğuzhan-Dorukhan-Ljajic, Diaby-Güven-N'Koudou

Başakşehir: Mert, Çaiçara-Skrtel-Epureanu-Clichy, Mehmet Topal-Mahmut, Visca-İrfan-Robinho, Crivelli

4 eksik

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezalıları Muhammed Elneny ve Domagoj Vida ile sakatlıkları bulunan Victor Ruiz ve Enzo Roco karşılaşmada forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı takımda uzun süren sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Burak Yılmaz ile sakatlığı geçen Oğuzhan Özyakup'un maçın 21 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor.

Takımda ayrıca 3 sarı kartı bulunan Adem Ljajic, forma giyip bir sarı kart daha görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 6. haftada deplasmandaki Trabzonspor maçında görev yapamayacak.

Stoper sıkıntısı

Beşiktaş'ta karşılaşma öncesi stoperde görev alan oyuncuların yokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı, kart cezalısı Vida ile sakatlıkları olan Ruiz ve Roco'nun yokluğunda stoperde zorunlu olarak başka oyunculara görev verecek.

Karşılaşmada siyah-beyazlı takımda bu mevkide Necip Uysal ve Atiba Hutchinson'un forma giymesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
şampiyon
23.09.2019 21:45
maç bitmeden özet gelmiş :D
 
  Dizilerin Fanlarından dizi oyuncularına büyük ayıp!
Dizilerin Fanlarından dizi oyuncularına büyük ayıp!