Battlefield V - 5 canlı yayın izle! Oynanış videosu ne zaman? 2.Dünya Savaşına geri dönüyoruz! Oyun Türkçe olacak mı?

EA'nın bu sene piyasaya süreceği ve adının Battlefield V olacağı kesinleşen oyunun canlı gösterimi başladı. Oyun 2.Dünya Savaşı zamanına geri dönüyor.

Son olarak 2016 yılında bizi 1.Dünya Savaşına götüren Battlefield 1 'den sonra sıra EA'nın yeni süprizinde. Battlevield V olarak açıklanan oyun hakkında neredeyse elimizde sıfır bilgi var. Fakat bu değişmek üzere.

Oyunun geliştiricilerinin tanıtacağı canlı yayın dakikalar içerisinde başlamak üzere. Canlı yayını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Canlı yayın az önce başladı. Henüz herhangi bir oynanış videosu ortaya çıkmadı. Bunun yanında oyunun 2.Dünya Savaşı zamanında geçeceği onaylandı. Birkaç adet konsept görseli ile oyunun, dünyanın yine farklı bölgeleridne geçeceği anlaşılan bilgiler arasında.

Canlı yayın başlayalı henüz 15 dakika oldu. Genel olarak oyunun atmosferiyle ve modlarıya ilgili konuşuluyor. Oyuna yeni bir Combined Arm adıyla co-op modu eklendı.

2.Dünya Savaşında kullanılan araçlardan bahsediliyor. Tanklar, vasıtalar, uçaklar vs. 

Karakterleri ve araçları kişileştirme adına çok fazla seçenek sunulduğu söyleniyor. Yeni oyunda karakterinizi istediğiniz gibi, sunucunun deyişiyle 'Bad-ass' şekilde yapabileceksiniz. 

Oyun hiç bir şekilde 'pay to win' olmayacağı söyleniyor. Hayla öncelik yetenek. Ne kadar çok paranız olduğu önemli değil. Premium pass sitemi artık yok.

Battlefield V'e ait ilk oynanış videosu geldi ve canlı yayın son buldu. Canlı yayının tam versiyonunun ve oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

OYUN TÜRKÇE OLMAYACAK

Battlefield V'in resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte oyun ön siparişe açıldı ve Origin.com Battlefield V sayfası üzerinde belirtilene göre, Battlefield V Türkçe dil desteğine sahip olmayacak.

Battlefield V desteklenen diller kısmında oyunun Arapça, Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince olacağı yazıyor.

Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

2.DÜNYA SAVAŞINA GERİ DÖNÜŞ

2. Dünya Savaşı’nın daha önce hiç görülmemiş bir betimlemesiyle özüne dönen seride, Battlefield V ile insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Geniş ölçekli Büyük Operasyonlar ve iş birliğine dayalı Karma Sınıflar gibi deneyimlerde manganızla sürükleyici ve topyekün bir çok oyunculu mücadeleye girin ya da tek oyunculu Savaş Hikayeleri’nde global çatışma ortamında insani drama tanık olun. Dünyanın hiç beklenmedik yerlerinde destansı savaşlara katılarak bugüne kadarki en zengin ve en sürükleyici Battlefield’ın tadını çıkarın. Bir daha asla aynı olmayacak.

• 2. Dünya Savaşı’nı Hiç Böyle Görmedin; Battlefield başladığı yere dönerken savaşın beklenmedik ama can alıcı anlarında savaş.

• Topyekün Savaşın Kaosunda 64 Kişilik Çok Oyunculu Mod; çok geniş ölçekli Büyük Operasyonlar modu gibi yeni deneyimlerle bölüğünü çok oyunculuda topyekün savaşa sok. Fetih gibi klasik modları oyna veya işbirliğine dayalı Karma Sınıflar’da arkadaşlarınla manga kur.

• Bugüne Kadarki En Fiziksel Battlefield; yeni asker hareketi seti, tahkimatlar ve seyyar yıkım araçlarıyla savaş meydanında manevra yap.

• Bilinmeyen Savaş Hikayelerini Oyna; tek oyunculu Savaş Hikayeleri’nde global çatışma ortamında insani drama tanık ol. Nükleer silah ikmal hatlarının kontrolünü sağlamak için karlı Norveç dağlarında mücadele et, Fransız koloni birlikleriyle cephe hattına git ya da karışıklık çıkarmak için gönderilmiş bir grup asiyle Kuzey Afrika’da düşman hatlarının ötesine geç.

• Savaşın Gelgitleri; yeni içerik ögelerinin, bölüğünü birbirinden farklı kilit 2. Dünya Savaşı mevkilerine götürüp yeni savaş meydanları ve teçhizatlarıyla buluşturduğu bir yolculuğa çık.

 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yeşilçam'ın en güzel yüzü Filiz Akın hayranlarını korkuttu
Yeşilçam'ın en güzel yüzü Filiz Akın hayranlarını korkuttu