Barcelona'da yaşanan terör saldırılarında ölü sayısı artıyor

Barcelona'yı hedef alan teröristler, minibüsle gerçekleştirdikleri saldırının ardından yaya olarak kaçarak bir Türk restoranına sığındı. Çatışmalar devam ederken, gelen bilgilere göre 13 kişi öldü.

Teröristler, Barcelona'nın en yoğun merkezinde gerçekleştirdikleri saldırılarla kenti kana buladı. Beyaz renkli bir minibüsü kalabalığın arasına süren teröristler, bölgeye 500 metre uzaklıktaki bir Türk restoranına kaçarak içerdekileri rehin aldı. 

Polis yetkilileri yaptıkları ilk açıklamada vatandaşlardan bölgeye yaklaşmamaları konusunda uyardı. Olayda çok sayıda yaralı olduğu açıklandı. İspanya basını, hastane kaynaklarına dayandırdığı haberlerinde saldırıda en az 13 kişinin öldüğünü, en az 25 kişinin yaralandığını açıkladı.

Habertürk'e bağlanan Ayşe Çekiç isimli bir Türk görgü tanığı ise saldırıda İspanya basınında açıklandığından daha fazla yaralı ve ölü olduğunu, dehşet içinde yerde çığlık atan onlarca kişi gördüğünü aktardı.

Olayın yaşandığı bölge yakınlarındaki tren ve metro istasyonları da kapatıldı. Polis yetkilileri olayın bir terör saldırısı olduğunu açıkladı.
Saldırganın, olaydan sonra yaya olarak kaçtığı öğrenildi.

SİLAHLI 2 KİŞİ TÜRK RESTORANI BASTI

İspanya minibüs saldırısı dehşetini yaşarken, aynı bölgede silahlı iki kişinin bir Türk restoranı bastığı ve çevreye ateş ettiği haberleri geldi.
İspanya basını, iki saldırgandan birinin, minibüs şoförü olabileceğini yazdı.

POLİS OPERASYON BAŞLATTI

İspanya polisi, restoran çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, saldırganları etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte sınırdan ve Afrin harekatından son fotoğraflar
İşte sınırdan ve Afrin harekatından son fotoğraflar