ATV yayın akışı 2 Haziran Cuma I Tv'de bugün neler var?

ATV yayın akışında bugün neler var? hangi programlar ekrana gelecek?

ATV yayın akışında 2 Haziran 2017 Cuma günü hangi programlar ve diziler yer alıyor.

ATV’nin 2 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı saat 06.45’te Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Gündemdeki son gelişmelerin ekrana geleceği bu saatten sonra ise saat 10.00’da Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayınlanacak. Kayıpların bulunduğu ve ailelerin bir araya getirildiği bu program yine insanlara umut olacak. Hemen ardından da ise saat 13.00’da

atv Gün Ortası ekranlarda olacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.40’ta ise ekranların sevilen yarışma programı Karavan yayınlanacak. Birbirinden renkli 10 yarışmacının lezzetli yemekler yaptığı bu yarışmada yine çok eğleneceksiniz. Karavan programının hemen ardından ise saat 16.20’de Esra Erol’da programı ekranlarda olacak. Bekârların ve yeniden yuva kurmak isteyenlerin adresi olan bu programda yine renkli dakikalar yaşanacak.

Saat 19.00’da ise ATV Ana Haber ile akşam kuşağı başlayacak. Gündemdeki son haberler ve yaşanan son gelişmelerin ayrıntılı olarak yayınlandığı bu saatte haberleri izleyebilirsiniz. Saat 19.45’te ise ramazan günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Nihat Hatipoğlu ile İftar saati başlayacak.

Saat 21.00’da ise Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 30. bölümü yayınlanacak olan dizide yine olaylar bitmiyor. Yıllar sonra ortaya çıkan sırlar aileleri nasıl etkileyecek? Seneler sonra Cemal’in arkadaşının ortaya çıkması ile birlikte konakta olaylar gelişir. Mavi ise bu sırada Ali’yi uygulamalı olarak eğitmeyi düşünür. Hepsi ve daha fazlası Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde!
Saat 00.15’te ise Son Durak programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Hemen ardından ise sahur sofralarının vazgeçilmezi olan Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı ekranlarda olacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Börü dizisinin Asena'sı Ahu Türkpençe: "Börü daha önce yapılmamış bir proje"
Börü dizisinin Asena'sı Ahu Türkpençe: "Börü daha önce yapılmamış bir proje"