Aşırı yağmur İstanbul'u esir aldı

Meteoroloji'den yapılan uyarılar haklı çıktı ve İstanbul tam anlamıyla aşırı yağmurun esiri oldu. Altyapı eksikliğinin bir kez daha ortaya çıktığı mega kentte, yollar ve metrolar su altında kaldı.

İstanbul son 32 yılın en şiddetli yağmur yağışıyla karşı karşıya. Dün gece geç saatlerde başlayan yağmur, sabah mesai saatile birlikte şiddetini görülmemiş şekilde arttırdı. Valilik tarafından yapılan açıklamada 'afet' ifadeleri kullanılırken, İstanbullular'ın özel araçla trafiğe çıkmamaları istendi.

Şiddetli yağış nedeniyle İstanbul'u sel götürüyor. Aksaray'da bir çocuk sel sularına kapılırken, bir kadının ise aracının üzerinde mahsur kaldığı anın görüntüleri ortaya çıktı.

Sağanak yağmur İstanbul'un tamamında etkili oluyor. Aksaray'da araçlar sel sularına kapılırken, bir kadın ise aracının üzerinde mahsur kaldı. O anın görüntüleri vatandaşların cep telefonlarına yansıdı.

SOKAKLARI YÜZEREK GEÇTİLER

Aksaray'dan bir dikkat çeken kare daha geldi. Sel sularına kapılan çocuk, çareyi yüzmede buldu.
Aksaray metrosunu da su bastı. Bakırköy'e kadar sefer yapabiliyor. Metro, Metrobüs ve halk otobüsü seferlerinde aksamalar yaşanıyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri
Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri