AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı 26 27 Mayıs Cumartesi - Aöf final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak

AÖF bahar dönemi final sınavları bu hafta sonu düzenleniyor. İlk sınavlar cumartesi günü gerçekleştirildi. Sınavdan çıkan öğrenciler sınav soruları ve cevaplarını merak etti. İşte detaylar...

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen AÖF bahar dönemi final sınavları bugün başladı. Adaylar bugün iki oturumla sınava girdi.

Peki 26 Mayıs Cumartesi günü yapılan sınavda çıkan sorular ve cevap anahtarı yayınlandı mı?

İşte merak edilen soruların yanıtları...

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

AÖF sınav sorular ve cevapları henüz yayınlanmadı. AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

26-27 Mayıs tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Fakültesi sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanır henüz belli değil.

AÖF GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA

AÖF sınav giriş belgesini almak için AÖF otomasyon sistemine öğrenci girişi yapılması gerekiyor. T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak Sınav giriş belgesi sorgulaması yapılabilir. Sınav giriş belgelerinin sınav esnasında mutlaka öğrencinin yanında bulunması gerekiyor.

AÖF SINAVLARI SAAT KAÇTA?

İki oturumda yapılan AÖF sınavları saat 9.30'da başlıyor. Adayların 9.30'a kadar sınava gireceği salonlarda olması gerekiyor.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

Geçersiz Belgeler Öğrenci Kimlik Kartı Sürücü Belgesi (Ehliyet) Mesleki Kimlik Kartları Askeri Kimlik Belgesi Baro Kartı 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Burçların Baskın özellikleri nelerdir? İkili ilişkilerin bitişinde burçların davranışları nelerdir?
Burçların Baskın özellikleri nelerdir? İkili ilişkilerin bitişinde burçların davranışları nelerdir?