AÖF sınav yerleri açıklandı mı - AÖF güz dönemi sınav giriş belgesi çıktısı nasıl alınır 2018-2019

Yeni dönemde AÖF öğrenvileri güz dönemi sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı, AÖF sınava giriş belgesi nasıl alınır?

 Açıköğretim Fakültesi'nde okuyanlar sınav tarihlerinin ve sınava girecekleri yerleri merak ediyor.

Eğitimlerini Açıköğretim Fakültesi üzerinden tamamlayan öğrenciler, vize sınavı giriş belgeleri için nereden ve ne zaman açıklanacağı konusunda soruların yanıtını arıyor.

Açıköğretim iktisat ve işletme fakültelerinde güz dönemi bahar dönemi ara sınavı vize ve dönem sonu final sınavına giren adaylar, bu sınavların sonucuna göre bir üst sınıfa devam edip edemeyeceklerini belirlemektedirler. Bildiğiniz üzere Açık Öğretim fakültelerinde bahar dönemin ara sınav ve dönem sınavı olmak üzere iki dönm bulunuyor.

Öğretim dönemlerinde yeni kayıt yaptıran ve kaydını yenileyen öğrencilerinin toplamda 4 sınav düzenlenmektedir, öğrenciler cumartesi pazar günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturumda sınava katılmaktadırlar.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2018-2019 öğretim yılı kayıt yenileme ve sınav takvimi ÖSYM tarafından açıklandı. Binlerce öğrencinin eğitimini devam ettirdiği Açık Öğretim Fakültesi bölümleri sınavları yılda 5 kez yapılmaktadır. Yıl içerisinde belli dönemlerde yapılan bu sınavlar, bahar dönemi ve güz dönemi olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bu sınavlara öğrenciler arasında vize ve final sınavları denmektedir. Adaylar giriş yerleri ve sınav giriş belgesi ile ilgili bilgileri merak ediyor. Açık Öğretim Fakültesi vize final ve 3 ders kurtarma sınavları ne zaman yapılacak soruları en çok merak edilenler arasında yer alıyor. 2018-2019 Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi ara sınav tarihi 24- 25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Sınavlar Türkiye ve Kıbrıs Lefkoşa da aynı saatlerde sabah 9.00 da öğleden sonra 14. 00 da yapılmaktadır ve öğrencilere sınava gireceği her ders için 20 soru yönlendiririm 34 dakika sınav süresi verilmektedir. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi güz dönemi ara sınav giriş yerleri üniversitelerin resmi sitesi üzerinden yayınlanmaktadır. Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezinde sınava katılıp fotoğraflı sınava giriş belgesi ile sınav salonunda hazır bulunmalıdırlar.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Cem Özer neden evlendiğini buz gibi espriyle açıkladı
Cem Özer neden evlendiğini buz gibi espriyle açıkladı