AÖF sınav giriş yeri sorgulama - Final sınavı giriş belgesi nereden nasıl alınır?

Bu hafta sonu düzenlenecek olan AÖF bahar dönemi final sınavları öncesi binlerce öğrencinin sınav giriş yerleri açıklandı. Peki sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte sınavla ilgili tüm ayrıntılar...

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi final sınavları 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yüz binlerce aday sınavda ter dökecek.

Adayların sınav yerleriyle ilgili meraklı bekleyişi bugün sona erdi ve sınav giriş yerleri resmen erişime açıldı.

Adaylar AÖF sınav giriş belgesini http://aof.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifreleri ile oturum açarak vaya AÖF Bürolarından alabilecek.

AÖF sınavı giriş belgesi almak için tıklayınız

AÖF sınavına girmek için gerekli olan belgeler:

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

-Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi g eçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu ama çla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez. Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Zeki insanların en belirgin 6 özelliği
Zeki insanların en belirgin 6 özelliği