AÖF sınav giriş yeri belgesi nereden nasıl alınır

Bu hafta sonu AÖF sınavına girecek binlerce öğrenci, sınav giriş belgesini nereden alacağını, sınava girerken hangi belgelerin gerekli olduğunu merak ediyor. AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenen AÖF bahar dönemi final sınavları 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Adaylar 2 günde toplam 4 oturuma katılacak. Sınava saatler kala adaylar bazı soruların yanıtlarını merak ediyor.

Sınav için gerekli en önemli belge ise sınav giriş belgesi. Bu belgenin nereden alınacağı da merak ediliyordu.

İşte tüm ayrıntılar...

2018 AÖF final sınavı 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günleri yapılacak. AÖF final sınavına nerede gireceklerini merak eden öğrenciler için sınav giriş yerleri geçtiğimiz günlerde açıklandı. AÖF sınav giriş yerleri resmi site üzerinden duyuruldu. Adaylar sınav giriş yerlerine “https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx” internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ AL (TIKLAYINIZ)

Yukarıdaki linke tıkladığınızda aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Gerekli alanları doldurarak AÖF sistemine giriş yapılabilir ve sınav giriş belgenizi öğrenerek, AÖF sınav giriş belgenizi çıkarabilirsiniz.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELERİN LİSTESİ

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
- Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

İLGİLİ HABER Aöf final sınavı ne zaman saat kaçta başlıyor kaç dakika sürecek Aöf final sınavı ne zaman saat kaçta başlıyor kaç dakika sürecek

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  David Becham ve Burak Özçivit bir reklam filminde beraber mi oynayacak?
David Becham ve Burak Özçivit bir reklam filminde beraber mi oynayacak?