Aöf final sınavı ne zaman saat kaçta başlıyor kaç dakika sürecek

Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları dün başladı. Peki pazar günkü sınav saat kaçta başlayacak ve kaç dakika sürecek. Adayların sınava girebilmesi için hangi belgeler gerekli?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenen AÖF bahar dönemi final sınavları 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Adaylar 2 günde toplam 4 oturuma katılacak. Sınava saatler kala adaylar bazı soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte merak edilenler...

AÖF dönem sonu sınavları saat 09.30'da ve öğleden sonra saat 14.00'da yapılacak. Türkiye genelinde bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek final sınavda, her bir oturum için 30 dakika sürecek. Öğrenciler, gün içerisine yayılan derslerden sınavlarda ter dökecek.

GEREKLİ BELGELER HANGİLERİ?

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

AÖF GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA

AÖF sınav giriş belgesini almak için AÖF otomasyon sistemine öğrenci girişi yapılması gerekiyor. T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak Sınav giriş belgesi sorgulaması yapılabilir. Sınav giriş belgelerinin sınav esnasında mutlaka öğrencinin yanında bulunması gerekiyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte 2017'nin en iyi 100 futbolcusu
İşte 2017'nin en iyi 100 futbolcusu