Ankara'da dev terör operasyonu: 100'den fazla gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü bu sabah gerçekleştirdiği terör operasyonunda bin 500 polisle 250 adrere baskın düzenledi. DAEŞ odaklı olduğu öğrenilen operasyonda 101 kişi gözaltına alındı.

Ankara polisi, bu sabah son dönemin en büyük terör operasyonu için düğmeye bastı. Bin 500 polisin katılımıyla terör örgütü DEAŞ'a karşı gerçekleştirilen perasyonda 245 şüpheliden 101'i gözaltına alındı.
Başkentte terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 245 şüpheliden 101'i gözaltına alındı.

YÜZLERCE ADRESE BASKIN

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi koordinesinde, bin 500 polisin katılımıyla terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi.

Merkez ilçeler ile Sincan, Etimesgut ve Çubuk'ta 250 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 245 şüpheliden 101'i gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA DÖKÜMANA EL KONULDU

Aralarında DEAŞ'a müzahir "Tatlıbal grubu" üyelerinin de bulunduğu zanlıların adreslerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konuldu. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Tamamen Yerli Süper Kahramanların Başrolünde Olduğu, Yeşilçam'dan 18 Süper Kahraman Filmi
Tamamen Yerli Süper Kahramanların Başrolünde Olduğu, Yeşilçam'dan 18 Süper Kahraman Filmi