Amasyalı öğrenciler okul harçlıklarıyla dizi çekti

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan üniversite ve lise öğrencileri okul harçlıklarından ayırdıkları bütçe ile dizi işine girdi. Ortadoğu'nun konu edinildiği dizide, 35 kişi gönüllü rol aldı.

Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerden esinlenen bir grup lise ve üniversite öğrencisi dizi sektörüne adım attı. Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşıyan lise ve üniversite çağındaki gençler, okul harçlarından biriktirdikleri parayla ikinci el kamera ve kiralık drone kullanarak dizi çekti.

Amasya’nın Suluova İlçesi’nde yapılan ‘Kaos Ortadoğu’ adlı internet dizisinin çekimlerinde ikinci el kamera, kiralık drone, oyuncak silahlar ve arabalar kullanıldı. Suluova ilçesinde yaşayan, lise ve üniversite öğrencilerinin bir araya gelerek, harçlıklarından biriktirdikleri para ile ‘Kaos Ortadoğu’ adlı internet dizisi çekti. Cep harçlıklarından biriktirdikleri ve kendi olanakları ile çektikleri ve internet sitesinden yayınladıkları dizinin ilk bölümünün 84 bin görüntülemeye kavuşması ekibin yeni bölümler için motive olduklarını gösterdi. İnternet dizisi Ortadoğu'daki istihbarat savaşları ve mülteci krizini konu alıyor. ‘Kaos Ortadoğu’ adlı dizinin çekimlerinde 25 kişilik reji, 35 kişilik oyuncu ekibi olmak üzere 60 kişi kadroda yer aldı.

Amasya’nın Suluova İlçesi’nde yapılan ilk bölüm çekimlerinde 5 ikinci el kamera, kiralık drone, oyuncak silahlar ve arabalar kullanıldı. ‘Kaos Ortadoğu’ adlı internet dizisinin geniş bir reji kadrosu olmasının yanında, eğitimler sırasında çekimlere lise öğrencileri de dahil edildi.

'Hanedan Film Production' adı altında buluşan lise ve Üniversite öğrencileri çektikleri dizide gönüllü olarak görev aldı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...
Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...