Alışveriş Melekleri Simay Tokatlı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Simay Tokatlı kimdir? Daha önce de İşte Benim Stilim gibi moda yarışma programlarında yarışmacı olarak boy gösteren Simay Tokatlı, Alışveriş Melekleri programında farklı bir şekilde karşımıza çıktı.

 Simay Tokatlı kimdir? Geçtiğimiz yıllarda ekranlardaki moda programlarında karşımıza çıkan Simay, güzelliğiyle izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Simay Tokatlı, şimdi ise Kanal D'de başlayan Alışveriş Melekleri yarışmasında yarışmacı koçu olarak boy gösteriyor.

Moda programlarının fenomen yarışmacıları Ayşegül Doğan, Nihal Candan ve Simay Tokatlı’nın yarışmacılara koçluk edeceği programda, yarışmacılar ve melekleri, jüri üyelerinin belirlediği konsept ve bütçeye göre tarzını yaratacak ve günün en yüksek puanı almaya çalışacaklar.

Büyük ödül 10 bin TL!
Tüm hafta boyunca jürinin karşısına çıkan ve en yüksek puanı alan melek ve yarışmacısından oluşan ekip haftanın ödülü olan 10.000 TL’yi almaya hak kazanacak.

SİMAY TOKATLI KİMDİR?

Daha önce de farklı bir formattaki yarışmayla gündeme gelen Simay Tokatlı,1993 Ankara doğumludur. Çocukluktan beri en büyük hayalinin moda ikonu olmak olduğunu ifade eden güzel yarışmacı, bu amacını gerçekleştirmek amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesinde Moda Tasarım’ı eğitimi görmektedir. 1,75 boyunda ve 58 kiloda olan yarışmacı, daha önce katıldığı “Fenomen” isimli yarışma programında gezmeyi ve eğlenmeyi çok sevdiğini ayrıca arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok hoşlandığını ifade etmiş. Güzelliği ve farklı kişiiği ile dikkatleri çeken Simay Tokatlı, iddialı sözleriyle gündemde oldukça kalacak gibi duruyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk
Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk