Alışveriş Melekleri Ayşegül Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ayşegül Doğan kimdir? Kanal D ekranlarında yeni başlayan moda yarışması Alışveriş Melekleri'nde yarışmacılara koçluk yaparak yarışacak olan Ayşegül Doğan'ı benzer programlardan hatırlıyoruz.

 Ayşegül Doğan kimdir? Geçmiş moda yarışmalarında sık sık ekranlarda görmüş olduğumuz Ayşegül Doğan, bu kez Kanal D'de başlayacak olan Alışveriş Melekleri yarışmasında karşımıza çıkıyor.

Moda programlarının fenomen yarışmacıları Ayşegül Doğan, Nihal Candan ve Simay Tokatlı’nın yarışmacılara koçluk edeceği programda, yarışmacılar ve melekleri, jüri üyelerinin belirlediği konsept ve bütçeye göre tarzını yaratacak ve günün en yüksek puanı almaya çalışacaklar.

İLGİLİ HABER Alışveriş Melekleri Nihal Candan kimdir, kaç yaşında? Alışveriş Melekleri Nihal Candan kimdir, kaç yaşında?

İLGİLİ HABER Alışveriş Melekleri Simay Tokatlı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Alışveriş Melekleri Simay Tokatlı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Büyük ödül 10 bin TL!
Tüm hafta boyunca jürinin karşısına çıkan ve en yüksek puanı alan melek ve yarışmacısından oluşan ekip haftanın ödülü olan 10.000 TL’yi almaya hak kazanacak.

AYŞEGÜL DOĞAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Ayşegül Doğan birinci sezonda izleyicinin tanıştığı bir isimdi. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katılmıştı. Sunuculuğunu Öykü Serter‘in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez‘in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Ezgi Baylar, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake, Sara Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi, Meltem Keklik ile yarıştı. 1992 İstanbul doğumlu olan Ayşegül Melisa Doğan, bir butik işletiyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden ilk fotoğraflar yayınlandı
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden ilk fotoğraflar yayınlandı