Ağlama Anne 11. bölüm fragmanı - Atv yeni son bölüm - Ağlama Anne 10. bölüm tekrarı izle

ATV ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne dizisi bu hafta 10. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki dizinin 11. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin gibi ünlü isimlerin paylaştığı Ağlama Anne dizisi 9 Aralık Pazar günü 10. bölümüyle ATV ekranındaydı. Peki dizinin gelecek haftaki bölümünde neler olacak? Ağlama Anne dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Son bölümde; Zeynep, geçmişi ile ilgili gerçekleri babasına soruyor. Adnan bu sorular karşısında suskun kalıyor. Necmiye Alev'in evine giderek "Herkesi birbirine kattın. Bir anneye bu eziyet çektirilir mi?" diyerek tokat atıyor. Damla, babasının evini terk ediyor. Bu zor anında Adnan onun yanında oluyor. Özlem ise "anne olmayı beceremedim, bir eş olmayı beceremedim, bir abla olmayı dahi beceremedim. Artık yeter" diyerek silaha davranıyor.

Damla’nın evi terk ettiğini öğrenen Alev onların peşine düşer. Aralarında birşeyler olduğunun farkına varınca ikisinden de hesap soruyor. Adnan’ın “Damla’nın avukatı mısın?” sorusuna verdiği cevap karşısında şoke oluyor. Mert, Zeynep’in babasının Adnan olduğunu öğreniyor. Nevzat ise Mert’e ablasının yaşadıklarının Zeynep ve annesi yüzünden olduğunu söylüyor.

AĞLAMA ANNE 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Ağlama Anne 11. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜM TEKRARI VE YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Geminid meteor yağmuru ne zaman başlayacak?
Geminid meteor yağmuru ne zaman başlayacak?