ZTE Quartz'ın Android Wear'i gün yüzüne çıktı!

ZTE Axon Watch’un ardından şimdi de kullanıcılarının karşısına Android Wear’lı ilk saati ZTE Quartz’la çıkmayı planlıyor.

 Axon Watch'ın tutulmasından sonra ZTE, Barselona'da kullanıcılarına  ZTE Quartz'ı tanıtmayı planlıyor.

ZTE yaklaşık iki yıl önce Tencent OS işletim sistemli ZTE Axon Watch akıllı saatini tanıtmıştı. Stil düşkünlerine yönelik geliştirilen saatte 1,4 inç büyüklüğünde ve 400×400 piksel çözünürlüğünde AMOLED dokunmatik ekran, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza ve 300 mAh kapasiteli pil bulunuyordu. Saat aynı zamanda IP67 sertifikası sayesinde suya karşı da dayanıklıydı. Mobil Dünya Kongresi’nin başlamasına sayılı günler kala yeni cihazların sızıntıları da gelmeye başladı. Son gelen sızıntı ise ZTE’nin piyasaya sunacağı cihaz ile ilgili.

ZTE Axon Watch’un ardından şimdi de yeni saatiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gelen son haberlere göre ZTE, Android Wear’lı ilk saati ZTE Quartz’ı Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmaya hazırlanıyor. Android Wear 2.0 işletim sistemi yüklü geleceği belirtilen saat, sportif tasarımıyla dikkat çekiyor. Mavi ve siyah renkte bir kayışın tercih edildiği saat, VentureBeat’in belirttiğine göre şu anda ZW10 kod adıyla anılan ZTE Quartz’ın akıllı telefonlarla eşleştirilmediği zamanlarda bile Wi-Fi ve 3G bağlantısı sayesinde kullanılabileceği belirtiliyor. Sesli arama yapılabileceği ifade edilen saatin Android’li telefonlar haricinde iOS’li telefonlara da destek vereceği belirtiliyor. Henüz ne gibi özelliklere sahip olacağı bilinmeyen saatin tüm detayları bu ayın sonunda açığa çıkacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ülkeler savaşçı birer insan olsaydı nasıl görünürdü?
Ülkeler savaşçı birer insan olsaydı nasıl görünürdü?