Zekeriya Öz'ün Almanya'da olduğuna ilişkin yeni iddia

Ergenekon davalarının 'meşhur' savcısı FETÖ üyesi Zekariya Öz'ün Almanya'da oluğuna ilişkin yeni bir iddia öne sürüldü. Takvim Gazetesi'nde yer alan bir habere göre Öz, Freiburg'da saklanıyor.

Daha önce Almanya'da görüldüğü iddiaları sonrasında iki ülke arasında krize neden olan FETÖ savcısı Zekeriya Öz'ün bu ülkede saklandığına ilişkin yeni bir iddia öne sürüldü. Akşam gazetesi, FETÖ’nün savcılarından Zekeriya Öz’ün Almanya’da yaşadığını öne sürüp evinin fotoğrafını yayımladı.

Akşam gazetesinden Devrim Tosunoğlu’nun haberinde, “Akşam, firari FETÖ'cü Zekeriya Öz’ün dosyasına giren Almanya Freiburg'daki evinin fotoğraflarına ulaştı. BND'nin koruduğu haine bir de lüks minibüs tahsis edilmiş” ifadeleri yer aldı.

GÜRCİSTAN VE ERMENİSTAN ÜZERİNDEN KAÇMIŞTI

Hakkında yakalama kararı çıkarılacağını öğrenince Gürcistan ve Ermenistan üzerinden Almanya'ya kaçtığı belirtilen Zekeriya Öz'ün, Hirzberg Strasse 79102 adresindeki evde yaşadığı iddia edildi.

Haberde, “Öz sıkıldığında özel güvenlik önlemleri ile gizlice BND ajanları tarafından bu araçla gezmeye götürülüyor. İstihbarat birimleri Öz'ün son olarak deniz gezintisine götürüldüğünü belirledi. Öz'ün saklandığı site stratejik olarak seçilmiş. Öz, Almanya'dan başka bir ülkeye geçmek istediğinde adresine Fransa 30, İsviçre'ye 50 kilometre mesafede. Sakin site içerisinde yer alan evin gizli bölmeleri ve misafir odaları da var. Örgütün gizli toplantıları zaman zaman burada yapılıyor. Bu eğitim merkezinin olduğu sokağa girdiğinizde, Alman istihbarat örgütü BND'nin ajanları sizden şüphelendiği takdirde kimlik sorabiliyor” iddiaları yer aldı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Netflix'in ilk Türk dizisinde başrol Çağatay Ulusoy'un oldu...
Netflix'in ilk Türk dizisinde başrol Çağatay Ulusoy'un oldu...