Yeter 38. bölüm fragmanı l ATV perşembe yeni

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Pelin Karahan ile Yurdaer Okur'un paylaştığı Yeter dizisi, 37. bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Şimdi gözler gelecek haftaki bölümde...

Yeter yeni bölümüyle 8 Aralık akşamı saat 20:00’dan itibaren Atv ekranlarında sizlerle olmaya devam edecek.

Yılmaz, Atlas tarafından vurulurken haberi alan aile perişan olur. Handan, Yılmaz’ı çok sevdiğinin farkına varırken kaybetmekten korkar. Yaşanan bu olay sonucu Atlas ile Yekta arasında ki gerilim şiddetlenir. Yekta artık eline geçen fırsatı değerlendirmenin peşindedir.

Diğer yandan Miray, Yekta’nın evlilik teklifini reddeder. Ancak dağ evinde çocuklar ile beraber geçirilen hafta sonu ikiliyi yakınlaştıracaktır. Miray yavaş yavaş Yekta’nın arzu ettiği safhaya doğru hareket eder. Gökhan ise başından beri İdil’in Yekta’dan vazgeçemediğini anlaması hayal kırıklığı yaratır. Gökhan, hata olan evliliğinden vazgeçmek isterken, İdil onu esir alır.

Yılmaz'ın Atlas tarafından vurulmasıyla bütün aile perişan olurken, Handan onu ne kadar sevdiğini ve kaybetmekten korktuğunu anlar. Bu olay Yekta ve Atlas arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Yekta eline geçen bu kozu en iyi şekilde kullanmaya kararlıdır.

Yekta’nın evlenme teklifini reddetmiş olan Miray, onu yakından tanıma fırsatı bulduğunu zanneder. Çocuklarla birlikte bir dağ evinde geçirdikleri hafta sonu ikiliyi yakınlaştırır. Ve Miray adım adım Yekta’nın istediği noktaya doğru çekilmeye başlar.

Dizinin Konusu

Aylin (Pelin Karahan), beyin cerrahı olan Yekta Harmanlı'yla (Yurdaer Okur) evlenir. Yekta, çok takıntılı bir kişiliğe sahiptir ve hayatındaki her şeyin mükemmel olmasını ister. Aylin'in hayatı kocasının gerçek yüzüyle tanışmasıyla kabusa döner. İlk çocukları olan Kaan(Doğan Can Sarıkaya), gün geçtikçe babası gibi şiddet eğilimleri göstermeye başlar. Aylin, ikinci çocuğuna hamile kaldığını öğrendiğinde, kocasından kurtulmak için arkadaşlarının yardımıyla bir plan yapar. İkinci çocuğunu kocasına doğumda ölmüş gibi gösterir. Bebeği de bir süreliğine çocukları olmayan abisi ve yengesine verir. Yengesi para karşılığında sırrını saklamayı ve çocuğuna bakmayı kabul etmiştir.

Aradan beş yıl geçmiştir. Aylin kocasından kaçmak için yeterli parayı biriktirir; ancak eşi Yekta'nın parayı bulmasıyla planı suya düşer. Öte yandan çocuğuna bakan yengesi, Aylin'den beklediği maddi desteği alamayınca öfkelenir. Durumu aşığıyla paylaşır. Aşığı da para sızdırmak için, Yekta'ya öldü sandığı çocuğunun yaşadığını söyler. Aylin'in hayatı Yekta'nın gerçeği öğrenmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu girdapta ona yardım eden tek kişi ilk aşkı Uras olacaktır.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...
Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...